A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktiviteter

Välkomna till Schack-spel!

Schackspelare från PRO och NEURO samt kortspelare från PRO tisdagen den 25 oktober 2016

Schack spelar vi i Lokalen Prästgårdsvägen 7 i Tanumshede på tisdagar kl. 10:30 - 13 tillsammans med NEURO! Titta i aktivitetskalendern om aktiviteten pågår aktuell dag. Kontaktperson: Olle Wik 0534 - 440 17

Schacket startar tisdag den 16 jan 2018 kl. 10:30 !

Schacket den 5 dec 2017!

 

Full fart på schacket tisdag 25 oktober 2016

Veckoaktiviterna pågår för fullt inte minst schacket som vi f.n. spelar tillsmanas med NEURO som har lokal i samma hus. Vi spelar i PRO-Lokalen som är mer ändamålsenlig! Rubricerad tisdag var vi tillsammans 9 schackspelare som dryftade sina tankar i det underbara spelet "SCHACK"! Nedan några bilder från detta tillfälle.

 

Sverre Evensen möter Ingvar Karlsson borterst. Närmast Bengt Samselius och Gösta Karlsson

.

Leif Kaltenbach och Bengt Hansson i flyttagen!

Kortgänget: Harald Plate, Birgitta Wik, Marianne Johansson och Olle Wik.

 

 

Schackturnering Tanums PRO-NHR Tanum.

Den numera traditionella schackturneringen mellan NHR: s Tanumavdelning och Tanums PRO förening genomfördes med stor spänning onsdagen den 23 oktober 2013. På bilden saknas Sverre Palm, Jan Ström och Åke Nygren som höll i kameran. Läs turneringens ledare Åke Nygrens redogörelse. Klicka!  

Text och bilder Åke Nygren       

   

Matts Andersson 

Vår "Schack-Nestor" och PRO-Kamrat mm Matts Andersson har den 14 juni hastigt lämnat oss i stor sorg och saknad. Våra tankar går till familjen och de som stod Matts nära! Matts var en av föreningens mest aktiva medlemmar, förutom drivande inom föreningens vekoaktivitet Schackvar han även alltid med på våra Trivselkvällar/månadsmöten/resor/fester. Senast var på Bingolottoresan Till Göteborg den 5 juni, bilden är tagen vid detta tillfälle.

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.