A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resa till Verona med tåg

”Tågluff” till Verona i Italien
I Sundborns PRO finns många flitiga resenärer. Bara i år har medlemmarna erbjudits att delta i resor till Kaliningrad och Polen, Västergötland, Inlandsbanan och nu senast till Verona i Italien.
Den 21 augusti  startade resan, från Resecentrum i Falun, för 28 medlemmar. Första etappen med tåg till Stockholm och därfrån vidare med nattåg till Malmö.
Hela gänget på väg hem

”Tågluff” till Verona i Italien I Sundborns PRO finns många flitiga resenärer. Bara i år har medlemmarna erbjudits att delta i resor till Kaliningrad och Polen, Västergötland, Inlandsbanan och nu senast till Verona i Italien. Den 21 augusti startade resan, från Resecentrum i Falun, för 28 medlemmar. Första etappen med tåg till Stockholm och därfrån vidare med nattåg till Malmö.

2017-09-13 Birgitta Gradén, reseansvarig i Sundborns PRO, hade tillsammans med Ivar från Kalmar ordnat med Interrailkort, biljetter och utflykter med mera, och efter några möten där vi fick information och kunde ha synpunkter var vi redo för äventyret.

Efter en ”omskakande färd” mötte Ivar oss på Malmö central och lotsade oss vidare till Öresundståget och Köpenhamn, där vi fick frukost på ett hotell i närheten.

Efter några timmars uppehåll i var det dags att kliva på tåget till Hamburg. Färja mellan Rödby–Puttgarden, och på tåget igen. Efter uppehåll i Hamburg klev vi på nattåget till Innsbruch och Ivar vinkade av oss. Vilken service från hans reseföretag! Det är mycket rörigt i både Köpenhamn och Hamburg, och vilket förvånar, mycket kånkande med bagaget i trappor. Det fanns varken rulltrappor eller hiss ibland.

Lunch på tåget  

Läs mera HÄR

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.