A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Varmt välkomna till PRO Ovanåker

 

Vi är cirka 380 glada pensionärer som tillsammans förgyller vardagen med olika aktiviteter och träffar.
Idag har vi våra egna lokaler på Långgatan 17, med ingång från baksidan av huset. Det är samma hus som ABF håller till i och som vi haft våra möten tidigare. 

PRO i vår kommun fungerar som en vanlig förening med medlemmar och en styrelse. Vi träffas en gång varje månad, i regel på onsdagar. Vi brukar hålla till på Smyrna i Edsbyn. Där bjuds vi på underhållning och fika, sång bingo och lotterier. Dessutom får vi träffas å språka lite :-)I bland åker vi på hemliga dagsturer med buss och i bland blir det planerade turer. Vi erbjuder även studiecirklar i samverkan med ABF. (se fliken "Verksamheter") Längre bussresor med övernattning på hotell förekommer en gång om året, i regel på sommaren. Som längst 4 dagar. Kolla gärna fliken "Arkiv" längst upp på sidan. Där syns vilka landskap vi besökt i Sverige de senaste åren.Vi tävlar tillsammans med PRO- Vetarna varje år, med final på båten Cinderella som går mellan Stockholm och Åland. (buss utgår från Edsbyn) På båten finns semenarium för pensionärer där olika firmor och företag visar upp sina varor. Ex: Hjärt o Lungräddning, Hörseltester, Hjälpmedel, Turistreklam mm.Även sångtävling för pensionärer förekommer.Nog om nöjen, vi engagerar oss också i frågor av politisk karaktär (ej partibundna) Ex: pensionen, bostäder, försäkring och pensionsrabatter osv.

Ja hos oss händer det saker! :-)

Om du har funderingar om hemsidan eller något annat som har med PRO att göra, kontakta:

Runa Friberg 070-2917256, 56friberg@telia.com

Rigmor Frost 070-7404506 

 

 Genom PRO:s förhandling kommer detta företag att ge bonus till våra pensionärer (läs nedan) 

                                   Salong Star i Edsbyn Röda Kvarn

Ger billigare klippning till alla pensionärer.

Damer: Ordinarie pris: 350:- för en klippning, pensionärer 320:- 

Långt hår: 330:-

Herrklippning: 260:- pensionärer 220:- Maskinklippning: 150:- Barn: 220:-

Ägare Abass Tayebi. Öppettider: Mån - fred. 9.30 - 18.00 Lörd. 10.30 - 14.00


 

                         

Aktuellt från Ovanåker

 • Mobil cirkel

  2018-05-22 I vår har vi studerat en cirkel som heter: "Alla kan surfa". Det kan man numera göra på både "Platta" och mobil. Mycket lärorikt å bra och samtidigt roligt. Här några bilder från Mobilkursen. Tack för i vår Birger! Antar att det blir fortsättning till hösten?

  Läs mer
 • Kygelvallen 2018

  2018-05-22 Den 16 maj hade PRO våravslutning. Som vanligt på Kygelvallen i Knåda. En underbar dag! solen sken och värmde från en klarblå himmel. I skogen intill fanns frågor uppsatta som man fick markera med 1, x eller 2. Vann gjorde Karin Hedin. Börje å Birger gräddade de godaste kålbullar i värmen. Bra gjort av dom!! Det fanns även korv att grilla, gött de å.. Nytt på programmet var hästskokastning. Efteråt fikade vi med eget kaffe. En härligt solig dag tillsammans!

  Läs mer
 • Bowling 2018

  2018-05-19 Ovanåkers PRO vann åter i distriktsfinalen över Årsunda med 13 - 7. Glädje!! Detta hände den 5 maj.

  Läs mer
 • pro Ljusne

  2018-04-24 PRO-vetarna Det var 18 personer från Ovanåker som åkte till Ljusne tisdagen den 14 april för att närvara vid Hälsingefinalen (södra delen) för PRO-vetarna. Deltagarnas lag var från Ljusne, Bollnäs och Ovanåker. Det var ca: 115 personer och det var gemytlig stämning även om vi inte vann denna gång. Från Ovanåker tävlade Britt Edvinsson, Bengt Bengtsson och Margareta Jonsson. Svåra frågor, men till slut vann Bollnäs. Det serverades goda smörgåsar samt kaka. Efter det lotteridragning.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.