A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Country med Benny Jannerbrink

Countryartisten Benny Jannerbrink

Det blev en mycket underhållande countrystund med Benny Jannerbrink på medlemsmötet 7/6.

2018-06-08 Han har turnerat med Jerry Greens orkester från Västerås och Eldorados orkester från Eskilstuna, då som sångare. Men efter 7 års kringflackande hängde han sin gitarr på väggen, det var 1979. Han koncentrerade sig på sitt jobb som företagsledare, marknadsförare och säljare av hightech i form av robotapplikationer. Men samtidigt gav han sig själv ett löfte: Att den dag han blev pensionär skulle han åter ge musiken allt.

Och så blev. Sedan 2011 ägnar han all sin tid åt musiken

De senaste tre åren har han släppt fyra CD-album. Hälften är covers på kända countrysånger och resten är hans egna sånger. Flera av hans sånger spelas idag på ett flertal mindre radiostationer, som t ex Radio Halland. Han har även fått några placeringar på olika topplistor

Att Benny är en artist gick inte att ta miste på när han besökte oss i torsdags. Det svängde ordentligt några gånger, så till den grad att några i publiken inte kund sitt still utan passade på att ta en svängom. Han varvade även med en del lugnare låtar. Allt till en mycket underhållande mix.

När det var dags för finalen och Benny tackade för sig var det ingen som ville släppa honom. Detta resulterade i hela tre extranummer. Och nog hade han kunnat hålla på ett bra tag till.

Välkommen tillbaks – givetvis.

De som vill se och höra mer av denna artist kan gå till Flunsåsparken tisdagen den 17 juni kl. 12 -15.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.