A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

22 augusti börjar vi med att David Carbe underhåller. Kl. 11.00

PRO Smycket är en aktiv och expansiv förening med över 300 medlemmar. Föreningen grundades 1990. 2010 firade vi således 20-års jubileum. 

Vi träffas i regel varannan onsdag under vinter, vår och höst i vår möteslokal Smyckegården. Det brukar komma ett 60 - 70-tal medlemmar vid varje tillfälle. Programmet varierar men det finns alltid en kopp kaffe och en smörgås att avnjuta medan vi tar del av aktuell information, lyssnar till ett intressant föredrag eller någon form av underhållning.

Förutom att vara en förening för gemenskap på det lokala planen är vi genom vår moderorganisation med och bevakar pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor. Det kan gälla pensioner, skatter, sjukvård, äldreomsorg eller annat som är angeläget för oss lite äldre.

Men kanske ändå det viktigaste, är att kunna erbjuda en plats i samhörighet med andra. Där glädje och trivsel sätts i högsätet. Att ha möjlighet delta i musik- och sångstunder, stimulerande aktiviteter, möten med intressanta människor och fängslande föredragshållare.

En målsättning och ett arv som förpliktar, och som känns minst lika angeläget i dag som för 20 år sedan.

Kontakt:
Ordförande Erna Kristensson, telefon 031 478500
E-post: smycket@pro.se 

Adress:
Björkhöjdsgatan 27 B, 426 51 Västra Frölunda 

Aktuellt från Smycket

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.