A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Rigortorpet 13 juni -18

2018-06-16 Grillträff på Rigortorpet

Onsdagen 13 juni hade vi i Onsala PRO vår traditionella utflykt till Rigortorpet.

Perfekt väder, både för den inledande tipspromenaden, där Inga Ragland i år klurat ut 13 lagom svåra frågor, och grillningen, som med sedvanlig bravur sköttes av Sven-Åke Dalnäs och Lasse Lind.

Drygt 50 medlemmar hade i år kommit till träffen. Eftersom alla inte hade möjlighet att på egen hand ta sig till Rigortorpet, ordnade vi samåkning från Onsala kyrka. En liten kolonn av bilar, med glada PROare, drog från Onsala mot målet i Älvsåker.

Direkt när vi kom fram fick vi gå tipspromenaden, på en lagom lång slinga i den vackra naturen och med 13 frågor, som krävde eftertanke och även vilda gissningar. Tänkte bäst och gissade mest rätt gjorde Gert Mossberg, som klarade 11 av de 13 frågorna och hade bäst svar på utslagsfrågan. Bra! Ytterligare fem deltagare hade 11 rätt, tvåa blev Solveigh Axelsson och trea Ingrid Erikson-Staag.

Sedan var det dags att uppsöka lämplig plats för att äta välgrillade och väl grillade (väl mycket grillade) korvar och hamburgare med tillbehör.

De flesta hittade sina lämpliga platser i skuggan, men där fanns också några soldyrkare, som trots värmen valde den soliga delen av Rigorområdet.

Alla hittade sin plats, alla var mycket nöjda med korv och hamburgare och tipspromenaden var som vanligt rolig och minnes- och diskussionsframkallande.

Tack till Inga, Tjalle, Sven-Åke, Lasse och övriga som ordnar så mycket trevligt för oss.

PRO Onsala önskar alla medlemmar och alla andra en riktigt trevlig sommar.

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.