A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Det här är PRO

PRO, Pensionärernas riksorganisation, är Sveriges största pensionärsorganisation – intresseorganisationen och mötesplatsen för närmare 400 000 av landets pensionärer.

Även om var och en av oss har en unik personlighet och egna intressen, har vi väldigt mycket gemensamt. Alla vill vi leva, bo och umgås på våra egna villkor. Njuta av livet, kort och gott.

Tillsammans är vi starka, och ser till så att livet som pensionär blir bättre och roligare. Samhället fungerar bäst när vi solidariskt ställer upp för varandra. 

PRO är demokratiskt styrd av PRO:s medlemmar – en folkrörelse i ordets rätta bemärkelse.

 

Aktuellt från Ytterhogdal

 • Kommande aktiviteter

  2016-04-28 Härunder kommer vi att berätta om kommande aktiviteter, även om en del som vi inte har tidsbestämt ännu.

  Läs mer
 • Valdebatt 14 mars 2014

  2014-03-26 Medlemmar i hela vårt avlånga län kom med chartrade bussar till Östersund för att ta diskussionen med riksdagspolitikerna. Från Härjedalen kom omkring 20 medlemmar med buss, en total resa på 40 mil. Åretrakten var inte sämre, därifrån kom 30 medlemmar.

  Läs mer
 • Hur blir pensionerna i framtiden?

  2013-11-11 PRO i samarbete med SPF inbjöd allmänheten till en informationskväll angående pensionerna i framtiden. Ett 80-tal intresserade åhörare infann sig. PROs sakkunnige i social- och pensionsfrågor, Bengt Sibbmark berättade om arbetet med att få till stånd en ändring av pensionssystemet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.