A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO:s Samorganisation i Östersund

Tillhör distriktet PRO Jämtlands Län

PRO, Pensionärernas Riksorganisation, som bildades 1942 är Sveriges 
största pensionärsorganisation med ca 320 000 medlemmar i 
1 400 PRO föreningar, 230 samorganisationer och 26 distrikt

---------------------------------------------------

 Obs! Nu finns RPR och KPR-protokoll att läsa från 2018

    RPR Klicka här>>>         KPR Klicka här>>>  
-----------------------------------------------------   

----------------------------------------------------

Aktuellt från Östersund

 • Ny e-tjänst för dig som behöver hjälp med inköp av mat

  2020-04-03 Östersunds kommun har lanserat en e-tjänst och ett telefonnummer där personer i riskgrupp kan anmäla behov av hjälp med inköp av mat, hygienartiklar, medicin med mera. Behovet av hjälp med inköp av till exempel mat och apoteksvaror är stort i riskgrupperna som nu inte kan lämna sina hem. Östersunds kommun har nu inlett ett samarbete med Röda Korset, som ska underlätta för denna målgrupp i vardagen.

  Läs mer
 • Föreningsbidrag 2020

  2020-03-25 På grund av Coronautbrottet så behöver inte protokoll från årsmöte skickas in med ansökan men sista ansökningsdag (gäller som vanligt 30/4). Detta på grund av att vi är medvetna om att många föreningar inte kan ha sina årsmöten och sammankalla personer i riskgrupperna.

  Läs mer
 • Shopping Akuten Östersund

  2020-03-22 Vi på Destination Östersund vill göra vad vi kan för att hjälpa till i denna svåra situation. Därför startar vi nu Shopping Akuten. En tjänst där ni som behöver hjälp med något i stadskärnan skickar in en beställning via vårt webbformulär (https://forms.gle/yCgDiYLgt8K88XB96) eller ringer 079-049 38 63 så hjälper vi er att handla detta och kör hem inköpen till er. Vi tar emot beställningar mellan kl 09.00-14.00 och därefter fokuserar vi på att köra ut varorna. Beställer du efter kl 14.00 så sker leverans dagen efter.

  Läs mer
 • Alla från 80 år får rätt till servicetjänster

  2019-09-09 Att få servicetjänster innebär att man kan få hjälp med städning, fönsterputsning, klädtvätt, klädvård, renbäddning och att handla. Du väljer själv vad du vill ha hjälp med. Kommunen erbjuder upp till åtta timmars servicetjänster per månad och hushåll, där någon i hushållet fyllt 80 år. Avgiften för servicetjänster är 200 kronor per timme. Men kommunen tar hänsyn till dina inkomster vid beräkning av avgiften.

  Läs mer
 • Anhörigstöd inom vård och omsorg

  2019-03-29 I samband med att Kommunala pensionärsrådet träffas informeras dom om olika verksamheter inom kommunen. Exempel är Anhörigstöd och Trygghetslarm – din trygghet

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.