A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Det här är PRO

PRO, Pensionärernas riksorganisation, är Sveriges största pensionärsorganisation – intresseorganisationen och mötesplatsen för närmare 400 000 av landets pensionärer.

Nu är vi över 1,8 miljoner pensionärer i Sverige. Även om var och en av oss har en unik personlighet och egna intressen, har vi väldigt mycket gemensamt. Alla vill vi leva. bo och umgås på våra egna villkor. Njuta av livet, kort och gott

PRO har närmare 400 000 medlemmar i cirka 1 400 föreningar runt om i hela landet. Tillsammans är vi starka, och ser till så att livet som pensionär blir bättre och roligare. Samhället fungerar bäst när vi solidariskt ställer upp för varandra. 

PRO är demokratiskt styrd av PRO:s medlemmar – en folkrörelse i ordets rätta bemärkelse. Varje dag arbetar PRO:are runt om i landet för medlemmarnas intressen, gemenskap och personliga utveckling.

Vill du bli medlem i PRO Leva Livet klicka här

 

Aktuellt från Leva Livet

 • Besök på Norderön

  2016-06-02 PRO Leva Livets utflykt till Norderön

  Läs mer
 • Trivselmöte 27 april 2016

  2016-05-04 Inledningsvis blev vi som brukligt är, varmt välkomnade av ordförande Marianne Stålberg.

  Läs mer
 • Öppet möte 24 febr. 2016

  2016-03-07 PRO Leva Livets trivselmöten blir om möjligt bara mer och mer välbesökta. Det får vi tolka som ett tydligt erkännande av att programinnehållet faller i god jord hos medlemmarna.

  Läs mer
 • Öppet möte 27 jan 2016

  2016-02-16 Stämningen var som alltid vid PRO Leva Livets trivselmöten god, och Mötesplatsen blir allt mera trång med allt fler och fler medlemmar. Ordförande Marianne Stålberg hälsade oss välkomna. Annika Nordin från ideella Folkets Bio Regina informerade om kvalitetsfilm måndag 14.00 förutom daglig film kl 19.00.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.