A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Vrigstad/Rörvik hade på onsdagen årsmöte i Missionskyrkan, Vrigstad. Det började med att det hölls parentation över tre medlemmar som för alltid lämnat oss. Det tändes ett ljus för var och en och de hedrades med en stunds tystnad. Man framförde unisont " Blott en dag" och några andra psalmer där Britt:Mari Broman ackompanjerade på piano. Sedan vidtog de sedvanliga årsmötesförhandlingarna. Det gick ganska smärtfritt. Verksamhetsberättelse, ekonomisk redogörelse, revisionsrapport godkändes och styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året. Sedan vidtog valen. Till ordförande på ett år valdes Bengt Persson och som kassör, också på ett år valdes Ingegerd Klasson. Som ny styrelseledamot valdes Marianne Gunnarsson. Kvarstående i styrelsen är Ninni Johansson och Per-Otto Ivarsson. Som ersättare valdes Gudrun Johansson. Till revisor på en tid av två år valdes Laila Fransson och som revisorsersättare Lena Persson. Det utsågs också representanter till olika kommittéer och ansvarsområde. Efter en välbehövlig kaffepaus var det dags för Stig Maars att visa film. Denna gång var det en film från höstmarknaden 1991. Det är mycket nostalgi med sådana gamla filmer. Många kände igen flera av marknadsbesökarna och flera var själva med på filmen. Ett uppskattat inslag i årsmötesförhandlingarna. Några kamrater hade avsagt sig sina uppdrag och avtackades med en liten present. Alf Johansson och Stig-Olof Lagerkvist hade avsagt sig som ansvariga för boulen, Ann-Britt Lagerkvist som styrelseledamot och kaffekommittén och Lena Persson som sekreterare. Lena Persson tilldelades också PRO s förtjänsttecken för sitt arbete för PRO. Som avslutning var det dragning på lotterierna, några blev glada men de flesta blev utan vinster.

 

Program våren 2018 för PRO Vrigstad-Rörvik.

 

7 Febr. Årsmöte. Sedvanliga årsmötesförhandlingar. Stig Maars visar film. Föreningen bjuder på fika.

 

7 mars. Områdespolis Anders Sjöö informerar. Pelargonierna underhåller med sång och musik.

 

4 april. Fonus informerar om familjejuridik. Musikunderhållning ej klart.

 

2 maj. Underhållning av ”Elmtoftarna” från Rydaholm.

 

Dessutom blir det gökotta på Göransgården i maj. Dag ej spikad.

 

Utåtriktad verksamhet i Tegnérparken valborgsmässoafton och Nationaldagen.

Någon dag bjuder vi in PRO Lammhult.

 

Månadsmötena kommer som vanligt att avhållas i Missionskyrkan, Vrigstad och vi börjar 14.00.

 

 

Alla hälsas välkomna.              Styrelsen

 

                

            Vrigstad som det var förr.


Tavlan är broderad.

  • Vår förening heter PRO Vrigstad - Rörvik. Vi har f.n. ca 100 medlemmar men vi har ambitioner att öka medlemsantalet genom att bjuda intressanta aktiviteter för medlemmarna. Föreningen bildades 1965 och är nu fyllda 50 år. År 2008 gick föreningen ihop med Rörviks PRO och sedan heter vi just PRO Vrigstad-Rörvik. Våra möten håller vi i Vrigstads Missionskyrka.

  • Våra medlemmar kommer huvudsakligen från Vrigstad och Rörvik, men andra som är intresserade  om vår verksamhet är naturligtvis välkomna till gemenskapet. Glöm inte heller att vi har ingen medlemsavgift f.n.

  • Vill du komma i kontakt med web-redaktören (den som har hand om hemsidan) så kan du ringa 0708183836 och e-mail                            Matti Mattsson

 

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter: PRO Jönköpings Län Västra storgatan 12, 553 15 Jönköping Telefon: 036-12 23 73 Fax: 036-12 23 41

 

Aktuellt från Vrigstad-Rörvik

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.