A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om distriktet

Trippelskrapet 2019

En rosa trippelskrapslott Årets lott är rosa

Nu är de nya lotterna här! Beställ till din förening hos distriktskansliet. Lotten säljs fortfarande för 25 kr och föreningen får fortfarande 8 kr i provision.

Från och med den 1 december 2018 kan alla föreningar sälja de nya, rosa lotterna. Hela 2019, till 31/12, pågår försäljningen. Lotterna säljs fortfarande för 25 kr och föreningen får fortsatt åtta kronor per lott i provision.

PRO Kalmar län har hittills fått hem 20 000 st nya lotter till distriktet. Delredovisningar 2019 behöver vi senast vecka 18 (30/4-5/5) och en telefonrapport runt den 15/10. Slutredovisning ska göras senast 2/12 2019 (preliminärt datum). 

Beställ föreningens lotter per telefon 0480-139 54 eller e-post: elisabeth.tunelid(a)kalmar.pro.se

Försäkra Dig alltid om att rätt vinst lämnas ut – den som lämnar ut vinsten ska skrapa kontrollrutan (där det står ”SKRAPAS EJ”) och kontrollera vinstbeloppet.

Ladda ner och skriv ut en redovisningsblankett här!

Om någon kommer och vill lösa in vinstlotter från 2018 går det bra fram till 28/2 2019. Vinstlotterna ska då skickas direkt till Trippelskrapet med en särskild blankett som finns hos oss på kansliet; slå en signal eller mejla så skickar vi den!

Möjlighet till högre provision 2019

2019 finns återigen möjligheten att få högre provision om distriktet som helhet ökar sin försäljning med 10%. Då får de föreningar som också har ökat med 10%, nio kronor per lott för dem man sålt utöver 10%-målet.

Som förut finns också möjlighet att sälja prenumerationer genom föreningen. 

Läs mer om vinstplan, säljtips och försäljning av prenumerationer här! 

Kuvert och konvolut till lotter som vinst eller gåva. Beställ eller hämta hos distriktet!

Enligt distriktets verksamhetsplan som antogs på höstmötet, ska alla distriktets föreningar sälja lotter. Därför kommer vi att skicka lotter till de föreningar som ännu inte säljer.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.