A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vimmerby PRO

Vimmerby PRO har i dag cirka 460 medlemmar. Föreningen har månadsmöte en gång i månaden. Oftast hålls månadsmötet i Vimmerbyparken och då ges information om olika ämnen och någon form av underhållning bjuds också. Månadsmöten och andra möten annonseras i Vimmerby Tidning.

Föreningen anordnar återkommande aktiviteter som bingo, boule, bowling, bridge och skytte.

PRO Vimmerby har också en egen sångkör som gärna vill få fler medlemmar. Välkommen att vara med i kören och ta del av sångarglädjen.

Studiecirklar genomförs i flera ämnen, bland annat bild och hälsa/gymnastik. Du är välkommen att föreslå andra aktiviteter och studiecirklar som föreningen kan starta om tillräckligt intresse finns. 

Vimmerby PRO:s föreningslokal finns på Furugatan 5, ingång från baksidan av huset. I lokalen arrangeras Bingo på måndagar kl. 14.00.

Välkommen som medlem i vår förening!

Medlemsavgiften är 295 om året.   Klicka här för att bli medlem!.


Lämna text och bilder till hemsidan

För att Vimmerby PRO ska få en levande hemsida är du som medlem välkommen att lämna bidrag i form av text och bilder från resor och olika aktiviteter i föreningen. Kontakta mig på telefon eller via brev eller mejl.
Bertil Axelsson
Furugatan 13 B, lgh 1302
598 34 Vimmerby
Tel 072-710 73 23

bax.vimmerby@gmail.com 

 

Aktuellt från Vimmerby

 • 2018-03-21 Månadsmöte

  2018-03-28 Drygt 60 medlemmar kom till månadsmötet i Vimmerbyparken. Musikfolket från Mörlunda stod för uppskattad underhållning. Det blev ett kärt återbesök för både publiken och Musikfolket, som för elva år sedan underhöll på ett möte hos PRO i Vimmerby. De sju sångarna och två musikanterna på gitarr och dragspel bjöd på ett varierat program med många kända sånger, men även en del nyare. På repertoaren stod Sven-Ingvars Vid din sida, Åsa Jinders Annas visa, Jag vill dansa med dig, När tvenne hjärtan slår samma slag, Havsörnsvals, Viggen, Dansen på Sunnanö och en handfull andra fina melodier. Mötet inleddes med att Maria Sjösten från Apoteket Äpplet informerade om bland annat varför man ibland får billigare mediciner än de som står på receptet och att det beror bland annat på att landstingen kan spara pengar på detta. Nedan minnesanteckningar från mötet.

  Läs mer
 • 2018-02-21 Årsmöte

  2018-03-14 Årsmötet gästades av ett 70-tal medlemmar. Marianne Olsson, Majken Carlsson, Ulla Nilsson och Sune Hjelm avtackade för sina insatser i föreningen. I styelsen nyvaldes Gert Persson som ledamot och Veine Gustaffson som suppleant. Nedan minnesanteckningar och protokoll från mötet.

  Läs mer
 • 2018-01-24 Månadsmöte

  2018-03-14 Ett 75-tal medlemmar kom till månadsmötet i januari där Gunilla och Johan Sigvardsson stod för underhållningen. Nathalie Axelsson informerade om vad Kalles Lek & Lattjo erbjuder pensionärer. Det kan man komma på olika aktiviteter på tisdagar kl. 10.30 och även äta lunch till reducerat pris.

  Läs mer
 • 2017-12-13 Grötfest

  2017-12-15 Till grötfesten i Vimmerbyparken kom ett 80-tal medlemmar. PRO-kören underhöll först med sånger som Ett litet ljus i mitt fönster, Lilla mamma, Den vita duvan och Leende guldbruna ögon. Efter gröt och skinksmörgås, kaffe och pepparkakor kom kören tillbaka med ett antal julsånger, bland andra Bjällerklang, Gå sion din konung att möta, Låt mig få tända ett ljus, Stilla natt och Sjömansjul på Hawaii. Innan lottdragningen läste Roland Axelsson dikten Tomten. Det var ett rikt utbud av vinster i lotterierna, vinster som skänkts av företag och butiker i Vimmerby och till grötfesten hade också COOP skänkt två julskinkor som vinster.

  Läs mer
 • 2017-11-22 Höstmöte och jullunch

  2017-12-15 Mer än 80 medlemmar kom till höstmötet och jullunchen på restaurangskolan. Kall och varm jultallrik serverades och kaffe och pepparkaka. Sune Magnusson tyckte det var roligt att komma tillbaka till Vimmerby och få uppträda för PRO. I publiken fanns en del av hans gamla .

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla villkor