A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO deltar i Mohedadagarna

PRO Moheda bjöd under Mohedadagarna information om föreningens arbete och försäljning av PRO-lotter. Några ur styrelsen för PRO Moheda svarade för Mohedadagens PRO-presentation. Närmast har PRO Moheda sin årliga grillfest på Hanaslöv 26 augusti och 14 september inbjuds till PRO-GOLF på Kronobershed med rundvandring och information om vad det innebär att spela golf.

2015-08-24

Ett mycket uppskattat inslag i de årliga Mohedadagarna med stor tillslutning är Mopedrallytävlingen, som i år genomfördes i soligt och varmt sommarväder.

Moheda Socken Hembygdsförenings Moped-RALLY Vandringspris, skänkt av Målare Carl Carlsson, kunde vinnas första gång år 2003. Fjolårets vinnare av Mopedrallytävlingen Jonas Svensson, Torpsbruk var mycket nära att vinna också i år. Med en utslagsfråga avgjordes Moped-RALLY-tävlingen 2015 och årets vinnare är Mikael Ingvarsson, Moheda. Gratulerar!

Moheda Socken Hembygdsförening lottade bland årets tävlande ut en moped årsmodell 1953 och vinnare av denna är Gert Nilsson, Lammhult. Gratulerar! Mats Andersson som är medlem i PRO Moheda och tillhör Moheda Socken Hembygdsförening hjälpte vinnaren igång med den värdefulla vinstmopeden.

Närmast PRO Moheda fanns under denna Mohedadag platsen Start/Mål för Mopedrallytävlingen. Därbredvid finns Moheda Skolmuseum, dit många också sökte sig och kunde få gallrade, värdefulla skolböcker, som också gav en stund till skolminnen och eftertanke.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.