A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Nu är våren här och boulen börjar

Lite Stavgång

Onsdagen den 21 juni träffas vi vid PRO för att åka ut och se om vi kan hitta lite blommor till midsommarstången vid Solgården. Vi samlas klockan 17.00.

 

Boulen har en ny tid i vår. 

OBS. Ny tid på tisdagarna mellan  18.00 till 20.00

Övriga tider är samma som tidigare alltså  Torsdagar 10.00-12.00 Fredagar 13.30-15.00

PRO Nottebäck:s hemsida.

Jag som fungerar som webbmaster vill gärna ha in reportage från verksamheten. Antingen skickar ni in det på mailen till eva.och.sven@telia.com eller ringer du lymig det går också bra. Telefon 0733484161 alt 0474-40834. Du kan även lägga ett papper i min brevlåda så skall jag se till att det kommer in på nätet. Gå  gärna in och läs under flikarna överst.

Nu blir det Sommarfest i PRO lokalen   

Fredagen den 8 juni blir det sommarfest i PRO lokalen. Anmäl dig till Lisbeth Johansson på telefon 0474-40625. Anmäl så snart som möjligt så vi vet hur många som skall äta. Det blir sill potatis och annat som tillhör sommaren. Välkomman allesammans. Detta var ett mycket trevligt arrangemang, se ett referat under rubriken Nyhetsarkiv överst på sidan. 

Dags för ett nytt sudiebesök

Torsdagen den 22 mars besöker vi Spaljisten i Åseda. Vi träffas vid PRO lokalen med avresa klockan 9.30. Vi åker i egna bilar men samåk så alla kan komma med. Anmälan på månadsmötet den 15 mars eller till Sven Johansson tel 0474-40834 alt. 0733484161 senast den 18 mars.

Detta är genomfört och var ett mycket trevligt besök med mycket duktiga guider. Inom några dagar kommer ett referat på bildarkivet.

 

Årsmötesdags 

PRO Nottebäck håller årsmöte i PRO lokalen torsdagen den 15 februari kl 15.00. Välkomna till en trevlig eftermiddag. På programmet står: Parentation av Harald Thuresson, Sång av PRO:s sånggrupp, Årsmöte, visning av Klavrefilmen m.m.

Se referat på Nyhetsarkivet

 

Inför valet.

Under mars månadsmöte genomförde Willy, Anders och Sven en enkätundersökning vad vi i PRO vill att våra lokala företrädare skall arbeta för. Se enkätsvaren i Nyhetsarkivet. Du klickar på valnytt så kommer du rätt. 

Loppis i PRO-lokalen 

Vi har loppis i PRO-Lokalens källare, är du intresserad kan du ta kontakt med någon i styrelsen eller mig så släpper vi in dig för att titta eller handla. Just nu är det inte öppet alls. Vi använder lokalen till annat.

 

 

Vårens verksamhet startar.

När nu alla helgdagarna är över dar vi  igång verksamheten igen. Seniordansen har redan startat likaså Måndagsgruppen. Sånggruppen startar den 23 januari och Studiecirkeln den 24 januari. Canasta startar den 30 januari. Stavgång och Boule kommer igång när vädret tillåter. Blomsterplanteringenstartar den 13 februari Bingon kommer starta när vi vet att vi blir tillräckligt många för att spela bingo. Är du intresserad hör av dig till styrelsen. Se aktivitetskalendern för vidare information om aktiviteterna. 

Veteranvetartävlingen

Det är dags för en ny uttagning till veteranvetarna. Den kommer att hållas i Åseda onsdagen den 18 april klockan 15.00.  som är Anders, Leif och Karl-Erik. Lycka till önskar PRO Nottebäck.

Det var mycket svåra frågor att svara på men ni gjorde ert bäst och blev 3:a. Segrande lag vann med 13 poäng av 30 möjliga. Tvåan hade 9 och Nottebäckslaget 8. Vi var mycket nöjda med ert resultat.

 

Studierna för våren  2018.:a

Dessa är avklarade och nu tar vi sommarlov efter att ha studerar luffarnas historia och haft mycket roligt. Vi får se vad det blir till hösten. Har du några ideer hör av dig till ordförande eller någon annan i styrelsen.

 

 

Boulebanan 

Öppet hus på Boulebanan

Detta var ett mycket  lyckat arrangemang. Se fler bilder under bildarkivet

Tack alla ni boulare som hade ordnat detta, Det gjorde ni mycket bra

Öppet hus på boulebanan

 Stavgången är för tillfället inställd .  

Vi hoppas på bättre väder och kör igång när vädret blir bättre. Samling vid PRO-Lokalen onsdagar. Vi återkommer om tiden när det blir aktuellt. Är du intresserad av att gå med ta gärna kontakt med  Lisbeth Johansson eller Eva Johansson för mer information. Vi har i höst varit få som gått.

 

Boulen

 Är du intresserad hör av dit till Edvin Korzoneck som är föreningens ansvarige.

Träning är det tisdagar och torsdagar och fredagar. Alla intresserade är välkomna. 

  

Verksamhetsplan 2018

Vi har antagit en verksamhetsplan för 2018. Gå in på om föreningen så kan du läsa vad vi skall syssla med under 2018

 

Nya studiebesök

 

Bingo.

Bingon har för tillfället uppehåll på grund av för få deltagare

Kören 

Ny körledare är Kerstin Mogård och ny speleman är Leif Bergström. 

Vi övar mellan 14.00 och 16.00  Körsång

Canasta

Canasta spelas tisdagar ojämna veckor, med start klockan 14.00 . Canasta

 

 

 


 

 

Studiecirklar

Har du någon annan cirkel som du vill att vi skall genomföra hör av dig till Ingeborg Hauch som är studieorganisatör på telefon 0474-41138 så försöker vi ordna även denna cirkel.

 Studiecirklar

 

 

 

 

                PRO-lokalen i Nottebäck  

                           Vår egen lokal.

Vi kommer här att börja presentera lite om föreningen och dess verksamhet.

Vi är en förening med  drygt 200 medlemmar men med plats för många fler.

Vi finns i Uppvidinge kommun mitt i det gamla Glasriket.

Vår lokal ligger mitt emellan Norrhult och Klavreström. Lokalen ligger centralt mellan skolan och ålderdomshemmet, affären och Kyrkans Hus.

 

 

 

 

 

Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter:

Föreningens ordförande är Lisbeth Johansson 0474-40625.

Ordförande har mailadress j.bernt@hotmail.se

Föreningen har nu fått en egen e-postadress som är :

notteback@pro.se

Det går bra att skicka mail även till den adressen. 

Som webbmaster fungerar Eva Johansson 0474-40834

eva.och.sven@telia.com

Aktuellt från Nottebäck

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.