A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ordföranden har ordet


Nu är vi hemma igen efter en trevlig tripp till Holland, i det trevliga bildarkivet finns ett urval bilder som vår egen "Bingo Alf" tagit. Som vanligt ett urval som talar sitt tydliga språk. Trevliga resenärer med gott humör fast stressiga situationer uppstod. Vi hade vår "egen" chaufför, Lars-Erik, han visste hur man skall ratta en buss i trånga gränder. Tulpaner, ost, Genever, museum ja allt som man måste när man är där. Deras kung fyller ju år den 30/4 precis som vår egen, men det firades som norrmännen firar syttende maj. Nu gnuggar vi reseknölarna för nästa som då är en julresa, kanske med julbord någostans.

På majmötet kommer ett gäng glada pensionärer till oss och showar, tyvärr "Helt Opassande" om ni förstår vitsen? Skrivtolkarna finns med om det blir svårt med skaraborskan.

Fixa fler medlemmar hjälp till med det är ni snälla, vi får info från Sthlm vilka som blir 65 i vårt område och dem skickar vi inbjudan till, dom får komma gratis första gången. Om ni känner någon så pusha! Ni som är bland de äldre i föreningen kanske har barn som skulle vara intresserade men inte vågar. Dessutom behöver man inte vara pensionär men kan vara intresserad av våra frågor, för det närmar sig.

VIKTIGT!! Kom med tips om vad ni vill att våra möten skall handla om under hösten 2018! Det skall diskuteras på styrelsemötet 11/6 så fundera på vad NI vill skall vara med. Det har ju varit val i Sverige! Skall vi påminna politikerna vad dom lovat, kanske är ett uppslag?  

Lars-Ove

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.