A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Nora

 • Värvar nya medlemmar – hoppas 650 ska bli fler

  2019-11-30 Under november månad (fortsätter i december) har under några dagar PRO-are stått vid Icas ingång och delat ut information om PRO Nora och värvat nya medlemmar. Många är redan medlemmar (i dagsläget är medlemsantalet cirka 650)och då har det blivit en pratstund. De som inte är medlemmar har fått information och om de blir medlemmar i november-december så erbjuds de också en gratis kurs i smarttelefon och surfplatta i vår.

  Läs mer
 • Hemliga höstresan med PRO Nora gick till en ö

  2019-10-13 Resan med buss gick bland annat hit (bilden) till Hembygdsmuseet.

  Läs mer
 • Nu kör danserna igång – datum, platser och tid

  2019-09-25 Nu startar danserna för hösten. Dansa fritt 27 september och 4 oktober kl 14.00 och Line dance också 27 september och 4 oktober men kl 15.00. Båda datumen blir det i kommunens Allaktivitetshus (gamla Windahls) medan resterande fredagar under hösten blir det i Tullbackens samlingssal med samma tider. Välkomna!

  Läs mer
 • PRO Noras program för hösten 2019

  2019-08-11 Här är programmet för PRO Noras aktiviteter hösten 2019. Något kan ändra så håll koll på hemsidan och vårt informationsskåp på Prästgatan 7 i Nora.

  Läs mer
 • Seniorveckans program i Nora

  2019-09-11 1 till 4 oktober är det Seniorvecka i Nora med en massa olika arrangemang. Veckan börjar med filmvisning på Recordbion 1 oktober kl 14.00 med den omtalade filmen om Hasse och Tage. Nedan ser du hela programmet.

  Läs mer
 • Soligt vårslut med tipspromenad – här kan du testa vad du vet om Nora

  2019-06-19 Inger Fallberg vann PRO Noras tipspromenad på Digerberget genom att veta bäst om Nora och PRO-styrelsens sammanlagda ålder. Hon hade alla rätt liksom Enar Moberg men var närmast när det gällde att gissa styrelsens ålder. Här kan du testa hur mycket du vet om Nora.

  Läs mer
 • PRO Noras lag 1 vann i Veteranvetartävlingen

  2019-03-27 PRO Nora ställde upp med tre lag i årets veteranvetartävling och vann deltävlingen i kamp med sju andra lag. Noralaget går nu vidare till distriktfinalen i Örebro och möter där lag från Örebro, Kumla och Karlskoga i maj. Sammanlagt var det 36 frågor som var ganska kluriga. Härnedan finns frågorna (och svaren) så du kan testa dig själv.

  Läs mer
 • Trolleri och musik på månadsmötet i april

  2019-04-15 April månadsmöte bjöd på både information om palliativ vård i Nora och musik med trolleri. Det var sjuksköterskan Inger Lennartsson som är enhetschef för hälso- och sjukvård i Nora kommun som informerade om framförallt den palliativa vården och gav många funderingar kring döendet men även tips inför det som är gemensamt för alla. Efter kaffe med hembakt äntrade Micke och Frank scenen och underhöll med musik och sång. Det avrundades med trolleri av Micke.

  Läs mer
 • Noras fyra pensionärsorganisationer överlämnade skrivelse till kommunledningen

  2019-02-21 Onsdag 20 februari överlämnade Noras fyra pensionärsorganisationer, Aktiva Seniorer, PRO, SKPF och SPF, en gemensam skrivelse till kommunledningen och socialchefen. Överlämnandet skedde i PROs lokaler i Nora.

  Läs mer
 • Sommarens PRO-danser och orkestrar i Noraparken

  2019-03-18 Det blir Rios orkester som inleder sommarens PRO-danser i Nora Folkets park. Det sker den 15 juni och de spelar mellan klockan 18 till 21.30. Rios orkester har ersatt Johnnys som fanns med i tidigare uppgifter i vårens programblad. Övriga danser i sommar och orkestrar som spelar är Cedrix den 22 juni, Holens den 6 juli, Lars Eriksson den 20 juli, Eklöfs den 10 augusti och Samzons som avslutar parkdanserna den 17 augusti.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.