A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Nora

 • Soligt vårslut med tipspromenad – här kan du testa vad du vet om Nora

  2019-06-19 Inger Fallberg vann PRO Noras tipspromenad på Digerberget genom att veta bäst om Nora och PRO-styrelsens sammanlagda ålder. Hon hade alla rätt liksom Enar Moberg men var närmast när det gällde att gissa styrelsens ålder. Här kan du testa hur mycket du vet om Nora.

  Läs mer
 • PRO Noras lag 1 vann i Veteranvetartävlingen

  2019-03-27 PRO Nora ställde upp med tre lag i årets veteranvetartävling och vann deltävlingen i kamp med sju andra lag. Noralaget går nu vidare till distriktfinalen i Örebro och möter där lag från Örebro, Kumla och Karlskoga i maj. Sammanlagt var det 36 frågor som var ganska kluriga. Härnedan finns frågorna (och svaren) så du kan testa dig själv.

  Läs mer
 • Trolleri och musik på månadsmötet i april

  2019-04-15 April månadsmöte bjöd på både information om palliativ vård i Nora och musik med trolleri. Det var sjuksköterskan Inger Lennartsson som är enhetschef för hälso- och sjukvård i Nora kommun som informerade om framförallt den palliativa vården och gav många funderingar kring döendet men även tips inför det som är gemensamt för alla. Efter kaffe med hembakt äntrade Micke och Frank scenen och underhöll med musik och sång. Det avrundades med trolleri av Micke.

  Läs mer
 • Noras fyra pensionärsorganisationer överlämnade skrivelse till kommunledningen

  2019-02-21 Onsdag 20 februari överlämnade Noras fyra pensionärsorganisationer, Aktiva Seniorer, PRO, SKPF och SPF, en gemensam skrivelse till kommunledningen och socialchefen. Överlämnandet skedde i PROs lokaler i Nora.

  Läs mer
 • Sommarens PRO-danser och orkestrar i Noraparken

  2019-03-18 Det blir Rios orkester som inleder sommarens PRO-danser i Nora Folkets park. Det sker den 15 juni och de spelar mellan klockan 18 till 21.30. Rios orkester har ersatt Johnnys som fanns med i tidigare uppgifter i vårens programblad. Övriga danser i sommar och orkestrar som spelar är Cedrix den 22 juni, Holens den 6 juli, Lars Eriksson den 20 juli, Eklöfs den 10 augusti och Samzons som avslutar parkdanserna den 17 augusti.

  Läs mer
 • Vårprogrammet 2019

  2019-01-13 Nu är programmet för vårens alla aktiviteter klart, men en hel del kan tillkomma under våren så kolla hemsidan. Programmet har alla PRO-are i Nora fått i brevlådan, men har du tappat bort det finns det alltså här att läsa.

  Läs mer
 • Läsarnas egna bilder

  2019-03-18 En del medlemmar har hört av sig och undrat om vi inte kunde publicera deras bilder från olika PRO-arrangemang. Här kommer den första från Birger Wahlsten som han tog för några år sedan då PRO-Norakören gästade Linköping och sjöng. Birger tycker bilden på de tre medlemmarna i kören passar utmärkt som Noras kännetecken: Tre små gummor. Har du en bild eller tar en bild i samband med något PRO-arrangemang så mejla bilden till nora@pro.se.

  Läs mer
 • Starttider och plats för olika aktiviteter

  2019-02-11 VI DANSAR FRITT på Tullbacken följande fredagar: 15/2, 1/3, 8/3, 29/3, 5/4, 26/4, 3/5. SITTGYMNASTIK på Tullbacken: onsdagar klockan 11.00. VATTENGYMNASTIK i Lindesberg, varmt bad: torsdagar klockan 12.00. QUI GONG: Tullbacken: måndagar klockan 11.00 (startar 18/2). Sunnanlid: torsdagar klockan 10.00 (startar 21/2). BOCCIA på Tullbacken: torsdagar klockan 10.00. INTRESSERAD – RING ULF 070 3681441 ELLER NORAS PRO-EXPEDITION 0587 142 65.

  Läs mer
 • Boule inställt – gymnastikstart uppskjuten

  2019-01-16 Ändringar i vårens program: Boule-spel som skulle ägt rum på fredagar i nya allaktivitetshuset (gamla Windahls) inställt - kommunen tvekar i sent skede om att ha aktiviteter i huset, tyvärr. Vi återkommer när vi vet mer. Starten för Lätt-gymnastiken på Tullbacken framskjuten till den 6/2 kl 10.45.

  Läs mer
 • Luciamöte avslutade jubileumsåret

  2018-12-16 Finalen för PRO Noras jubileumsår inramades av lucia med följe den 14 december. Som vanligt hölls medlemsmötet i Hagby Ängar och många medlemmar hade mött upp för att bland annat lyssna på lucia med tärnor och stjärngossar. De sjöng under en halvtimma lucia- och julsånger och skapade en fin julstämning. Mötet bjöd också på en auktion av tiotalet skänkta saker förutom många lotterier, också det med skänkta saker från bland annat givmilda företag och butiker i Nora. Och kaffe med bulle och pepparkaka förstås. Massor av vackra blommor delades ut till bland annat de som så troget sett till att mötena fungerat med allt från möblering till servering. Även andra medlemmar uppmärksammades liksom styrelsen, så det blev många på scenen som blomsterhyllades. Med andra ord: Ett gott slut på jubileumsåret.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.