A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Luciamöte avslutade jubileumsåret

Lucian och hennes följe skapade en fin stämning på medlemsmötet i december som PRO Nora hade i samlingssalen på Hagby Ängar.

Finalen för PRO Noras jubileumsår inramades av lucia med följe den 14 december. Som vanligt hölls medlemsmötet i Hagby Ängar och många medlemmar hade mött upp för att bland annat lyssna på lucia med tärnor och stjärngossar. De sjöng under en halvtimma lucia- och julsånger och skapade en fin julstämning. Mötet bjöd också på en auktion av tiotalet skänkta saker förutom många lotterier, också det med skänkta saker från bland annat givmilda företag och butiker i Nora. Och kaffe med bulle och pepparkaka förstås. Massor av vackra blommor delades ut till bland annat de som så troget sett till att mötena fungerat med allt från möblering till servering. Även andra medlemmar uppmärksammades liksom styrelsen, så det blev många på scenen som blomsterhyllades. Med andra ord: Ett gott slut på jubileumsåret.

2018-12-16 Lucian med tärnor och stjärngossar.

Innan lucian skred in i salen hade tärnorna och stjärngossarna äntrat scenen.

Efter luciatåget och kaffet blev det auktion som ordörande Britt Argårds höll i. Det var tiotalet värdefulla julpaket som Britt auktionerade ut med bl.a. Gunilla Liljekvist på scenen.

Enar Moberg med mikrofon höll i lottdragningen och det var många vinster som skulle dras. Han hade hjälp av Ove Karlsson.

Britt tackar och delar ut blommor till en del av de många som under varit aktiva i PRO Nora. En efter en fick de gå upp på scenen och blomsterhyllas.

Några av de blomsterhyllade.

Efter framträdandet fick lucian försöka få bort stearinet som runnit ner i håret. Slutligen önskar PRO NORA alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.