A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Uppskattat möte med politiker inför valet

Elva Norapartier deltog vid PRO Noras politikermöte. Längst till vänster i bild PRO-ordförande Britt Argårds som hälsar politikerna välkomna.

Elva Norapartier deltog och berättade och svarade på åhörarnas frågor vid PRO Noras politikermöte i Nora den 20 augusti i församlingshemmet.

2018-08-26 Det var äldreomsorgen i Nora som var temat och uppemot hundratalet åhörare lyssnade först på partiernas inledning och gav sedan svar på PRO:s tre frågor. Sedan var det fritt fram för åhörarna att ställa frågor, det var många, och kravet var korta svar från politikerna.  Moderator för mötet var förre kommunchefen i Nora, Jan Norlund.

PRO-ordföranden Britt Argårds inledde med att bland annat berätta om att pensionärerna i Nora är en stor väljargrupp, omkring var tredje röstberättigad är en pensiomär. Britt Argårds hoppades att politikerna skulle inse att pensionärerna var en stor grupp som inte kunde förbises utan att deras röst skulle höras.

Trots att det inte var så många konkreta svar politikerna gav så uppskattade åhörarna mötet. Ett konkret löfte, av kommunalrådet Jonas Åkerman, var dock att puben på Tullbacken skulle återuppstå.

Det var många som hade kommit till mötet för att lyssna och ställa frågor till politikerna om kommunens äldreomsorg.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.