A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO Höstträff på Gran Canaria

2019-09-06
Följ med på PRO Höstträff till Gran Canaria.

 

Välkommen att följa med på PRO Höstträff på Gran Canaria - 8 dagar

Favorit i repris! Soliga Gran Canaria är en säker höstfavorit! Vi bor på smakfulla Gran Canaria Princess**** i populära Playa del Inglés. Här i sydsidans självklara centrum är det lagom promenadavstånd till det mesta; restauranger, caféer, tapasbarer, shopping och inte minst till den härliga sandstranden. Eller kanske föredrar du hotellets fina poolområde och PRO-värdinnornas många trevliga aktiviteter från morgon till kväll. Kort sagt, vår Höstträff erbjuder det mesta du kan önska dig! Varmt välkommen att följa med till solen!

PLAYA DEL INGLÉS. Njut en eller två veckor på vårt trivsamma hotell i livfulla semesterorten Playa del Inglés, på sydspetsen av Gran Canaria. Semesterorten är södra öns självklara centrum. På bekvämt avstånd finns det mesta du kan önska, så som restauranger, shoppingcenter, caféer och tapasbarer. Via strandpromenaden når du San Augustin eller Meloneras. På Playa del Sol är det dans till svenska orkestrar.

SENTIDO GRAN CANARIA PRINCESS**** är en mycket fin hotell-anläggning anpassad för vuxna. Det härliga poolområdet är omgärdat av palmer och består av två inbjudande pooler, varav en är uppvärmd. Därtill en poolbar och fyra jacuzzier. Solstolar och badhandduk ingår. Här finns bastu och ångbastu, frisör, motionsrum, massage(mot avgift) och biljard. Flera trevliga barer och två restauranger.

VÅRA PRO-VÄRDINNOR ordnar dagliga aktiviteter för dig. Välj mellan dart, gymnastik, frågesport, vattengympa, bågskytte och mycket mer – utan extra kostnad! För den shoppingsugne finns köpcentrat Yumbo inom promenad-avstånd. På kvällarna avnjuter vi goda middagar och lyssnar
på musikunderhållning eller dansar!

HALVPENSION Vi bor i ljusa dubbelrum med dusch eller badkar och balkong. I huvudrestaurangen serveras rikliga bufféer till frukost och middag. Några kvällar i veckan är det temamiddag, så som kanarisk, italiensk, mexikansk eller orientalisk. I à la carte-restaurangen La Chosa kan du köpa lättare rätter som sallader, pasta och pizza. Hotellet har också en populär poolbar och en loungebar. På kvällarna bjuder hotellet på musik och show.

 

PrisFrån 11 095 kr inkl. flygtillägg.

Avresedatum

Luleå 

22/11, 29/11, 6/12*

*Ej 15 dagars resa.

Reslängd8 dagar (finns även 15 dagar)
I priset ingår:
  • Flyg från vald avreseort till Las Palmas t/r
  • Måltid på flyget t/r
  • Transfer till hotellet t/r
  • Del i dubbelrum på hotell SENTIDO Gran Canaria Princess****
  • Halvpension
  • Kvällsunderhållning på hotellet
  • PROmedlemsresors aktivitetsprogram
  • PROmedlemsresors värdar och värdinnor

För mer information läs på vår webbsida:
https://www.promedlemsresor.se/Resor/PROtraffar-Var--Host/hosttraff-pa-grancanaria-8-dagar/

PROmedlemsresor
Telefon: 08-701 67 80
E-post: info@promedlemsresor.se
Besök: Slussplan 9

Mån-Fre: 09.00-17.00
Lör-Sön: Stängt
Dag före helgdag: 09.00-13.00

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.