A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

                        

Aktuellt från Jävrebyn

 • Vårmöte

  2018-05-15 Deltagarna informerades om sommarens och höstens aktiviteter och fick i bikupemodell ge förslag vad en PRO-dag vid fyren skulle kunna innehålla. Resor, studiebesök, turneringar i boule, golf och vetande väntar framöver, och för den som vill finns också båtresor och teater att välja på.

  Läs mer
 • Pragresan

  2018-05-15 När Samorganisationen för PRO-föreningarna i Piteområdet ordnade en resa till Prag åkte fem av medlemmar i Jävreföreningen med. Det blev intressanta och givande dagar med både guidade turer och delvis gemensamma måltider. Men också tid för egna aktiviteter och upptäckter. Ett stort plus var förstås gratisresorna med buss och spårvagn för alla som fyllt 70 år. Det sparade våra fötter och förenklade transporterna mellan olika intressanta platser.

  Läs mer
 • Årsmöte -18

  2018-03-13 Ett välbesökt årsmöte där Jörgen Gustavsson, sjukgymnast på Hortlax Hälsocentral, pratade om vikten av motion, fallolyckor och balansträning. Sedan vidtog sedvanliga årsmötesförhandlingar, avtackningar mm. Den nya köksgruppen serverade läcker hemlagad mat med efterrätt. Mötet evslutades med sedvanligt lotteri med många fina vinster.

  Läs mer
 • Bagarstugan

  2017-12-06 PRO Jävre håller kurser i bagarstugan som finns i byn. Oftast vill medlemmarna lära sig att baka gammeldags tunnbröd och mjukkaka, men numera tillverkas här anisbröd inför julen. Väldigt praktiskt då den stora ugnen effektivt leder ut oset från flottyren genom den stora skorstenen.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla vilkor