A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Munka Ljungby

  

Välkomna till PRO Munka Ljungby. 

 

 

 

  Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Munka Ljungby.
Föreningen, som bildades 1959, ingår i Pensionärernas Riksförbund, Skåne distriktet.

Utöver medlemsmöten en gång i månaden bedriver vi en hel del aktiviteter såsom studiecirklar, gympa, boule,resor och utflykter- mer om detta under menynerna "Program & Aktiviteter".

Som PRO-medlem kan du teckna förmånliga försäkringar såsom olycksfall och hemförsäkring.

Kom med oss du också och bli en gladare pensionär. Under menyn "Styrelsen" hittar du adresser till våra kontaktpersoner som kan ge dig svar på eventuella frågor som du kan ha.

 
Aktuellt från Munka Ljungby

 • Ut i det blå våren 2018

  2018-06-08 I strålande solsken den 18 maj startade PRO Munkas "UT I DET BLÅ" resa. Den gick på småvägar över Bassholma-Eket-Söndraby-Klippan-Perstorp till Tyringe. Där blev det bussfika vid "Trästället" med kaffe och den välkända tunnbrödsmackan.Efter shopping på Trästället gick resan vidare genom Bjärnum till Furuliden i Vittsjö där en god lax serverades till lunch. Vidare genom Emmaljunga och Markaryd till Älg och Bisonsafari i Veslinge som slutade med ett besök i shopen där. Fortfarande på småvägar gick färden till Hillesgården för kaffe med hembakat och därefter hem till Munka och Ängelholm.

  Läs mer
 • Luffarresa

  2018-04-26 LUFFARRESA

  Läs mer
 • Årsmöte 2018

  2018-03-09 Det blev omval på alla styrelseposter plus 2 nyval vid PRO Munkas årsmöte den 5 mars. Marianne Jönsson och Jonny Kristensson blev nya i styrelsen. C:a 60 medlemmar trotsade snövädret och fick lyssna på Johan Brincks berättelse om gamla händelser och personer från trakterna runt Munka Ljungby. Föreningen bjöd också på kaffe och goda semlor och eftermiddagen avslutades med stort lotteri med vinster skänkta av medlemmarna.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.