A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Skånetrafiken informerar inför trafikstart Skånetrafiken Serviceresor.

Skånetrafiken har gjort en ny upphandling för serviceresor - färdtjänst och sjukresor. Från och med den 1 februari kommer du som har rätt till färdtjänst och sjukresor kommer att möta nya bilar och nya chaufförer.

Läs Skånetrafikens information


  Rapport från KPRs sammanträde den 26 februari.

Aktuellt från Eslöv

 • Träff med samrådsgruppen

  2017-08-16 Fyra gånger per år träffas PROs samrådsgrupp i Eslövs kommun. Den 16 augusti sågs vi för att bl a diskutera vilka frågor som kan bli aktuella på nästa KPR. Vi diskuterade även remissvar på förslag till stadgar och handlingsprogram för 2018 -2021 för PRO. Vi hade även ett antal uppslag till motioner som vi gärna vill skicka till kongressen. Lena fick i uppdrag att göra utformningarna både till remissvar och motioner.

  Minnesanteckningar från träff den 16 augusti.
 • Workshop – Framtidens boende

  2017-06-21 Hur vill du bo när du blir äldre? Det var den centrala frågan när Eslövs kommun och Eslövs Bostads AB (Ebo) bjöd in till workshop på Hotell Stensson. Då Kommunala Pensionärsrådet har varit delaktig i förberedelserna var jag inte bara en av deltagarna utan deltog även i förberedelserna.

  Reportage från workshopen den 21 juni.
 • Träff med samrådsgruppen.

  2017-01-11 Vi har haft årets första träff med PRO Samrådsgrupp i Eslöv den 11 januari. Förutom diskussion om ärenden som vi kan ta upp på KPRs sammanträde i februari diskuterade vi PROs lokal i Marieholm.

  Minnesanteckningar från träffen den 11 januari.
 • Samrådsgruppens träff i november.

  2016-12-07 Sista träffen för året handlade mest om vad vi har diskuterat i KPR och vilka frågor vi ska ta upp. 2017 års träffar blir den 11 januari i Marieholm, 19 april i Eslöv, 16 augusti i Marieholm och den 8 november i Eslöv. Samtliga börjar kl. 9.00.

  Läs mer
 • Möte med Samrådsgruppen.

  2015-11-23 Samrådsgruppen har haft sitt sista möte för året. KPR-frågorna står högt på dagordningen men vi diskuterade även utbildning för de i våra föreningar som sköter medlemsregistret. Roland Olsson från Billinge presenterade en Vin- och Slottsresa till Tyskland som vi tillsammans ska erbjuda våra medlemmar.

  Anteckningar från mötet den 11 november.
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla vilkor