A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Resor

Aktuella resor

Vår målsättning är att arrangera bra resor av skilda slag för våra medlemmar

Resor 2018/2019 Arrangör Per Olsson

All bokning på tfn  0435–10001

Julmarknadsresa Rostock, 3 dagar 3–5 Dec 2018
Rostock är en Hansastad med gemyt och flotta byggnader, som vittnar om en enorm rikedom under Hansatiden. Här finns trendiga butiker och varuhus samt trevliga serveringar och restauranger. Välkomna till en av Östersjökustens verkliga pärlor!
Pris: 2 800 kr
I priset ingår: Bussresa, bro- och färjeavgifter, vägskatter samt övernattning i dubbelrum med frukostbuffé och 2 middagar.
Anslutningsorter: Vinslöv, Torget 06:15, Hässleholm, Österås parkering 06:30
Förstklassigt hotell beläget centralt vid rådhusplatsen.
På hotellet finns restaurang, bar, bastu (avgift) och fitnessanläggning och möjlighet för olika skönhetsbehandlingar.

Holland med Blomstertåget, 6 dagar, 11 – 16 april 2019
Pris: 7 295 kr
Anslutningsorter: Vinslöv, Torget kl. 06:30, Hässleholm, Österås parkering kl. 06:45
Vad som ingår i resans pris:
Bussresa inkl. vägskatt och bro- och färjeavgifter, reseledare, del i dubbelrum inkl. frukost och middag på Tryp Hotel Bremen Airport ***, Mitland Hotel Utrecht **** samt Tryp Hotel Bad Oldesloe ***, entré till Keukenhof, kanaltur i Amsterdam, besök på blomsteraktionen, besök på en ost- och skotillverkare, Blomstertåget och entré med guidning på porslinstillverkning i Delft.
Mitland Hotel ****
Detta hotell ligger vid havet, med utsikt över den gamla De Bilt-fästningen. Här har du gratis tillgång till spafaciliteterna, gymmet och poolen. Alla de moderna rummen har luftkonditionering samt eget badrum med separat dusch och badkar. Majoriteten av rummen har även balkong. Hotellet erbjuder även gratis WiFi och cykeluthyrning.

Skagen med Jesperhus, 4 dagar, 26 - 29 augusti 2019
Pris: 4 900 kr
I priset ingår:
Bussresa, färjeavgifter, vägskatter, reseledare, utflykter enligt program samt halvpension (1 frukost på färjan, 3 frukostar, 2 middagar, 1 lunch)
Anslutningsorter: Sösdala, Idrottsplats, Hässleholm, Österås parkering, Vinslöv, Torget
Mitt i både hård och generös natur och staden Hirtshals ligger hotellet, där du fortfarande kan stå och se bortom allt. Boendet ligger 9 minuters promenad från stranden. Skaga Hotel har ett bekvämt läge 100 meter från Nordsøen Oceanarium.

Skördefest på Öland med hyttsill 3 dagar, 27-29 september 2019
Pris: 3 195 kr
I priset ingår: Bussresa, 2 övernattningar i del av dubbelrum med frukost, lunch dag 1, hyttsill dag 1 (trubadur och glasblåsning), utflykt till Ölands skördefest dag 2, besök på luffarmuseet dag 3 med entré och luffarbuffé med lingondricka samt busskaffe med liten kaka.
Anslutningsorter: Sösdala, Idrottsplats, Hässleholm, Österås parkering, Vinslöv, Torget
Clarion Collection Hotel Packhuset, ett charmigt Kalmarhotell med oslagbart läge på kajen. Njut av vackra rum och en fantastisk utsikt över Kalmarsund. Runt hörnet har du Kvarnholmens livliga utbud av restauranger, kaféer och butiker.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.