A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Götenes hemsida.

PRO Götene är en av fyra PRO föreningar i Götene kommun. Att vara medlem i föreningen innebär att man har trevligt tillsammans och får ta del av en värdefull gemenskap som vi bedriver i form av medlemsmöten med underhållning, resor, boule, stavgång, cirklar, sånggrupp och hobby.

 

Förutom att vara en förening för gemenskap, bevakar PRO pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor. Det gäller pensioner, skatter, sjukvård, äldreomsorg och annat viktigt för medlemmarna.Du kan bli medlem i PRO om du har någon form av pension.
 

                                              

 

Aktuellt från Götene

 • Medlemsmöte April

  2017-04-26 Aprils månadsmöte hölls i lokalen Berget på Götene Äldrecenter Helenagården. Vera Börjesson hälsade välkommen särskilt dagens underhållare Christel Petrini.

  Läs mer
 • Påsktema 2017

  2017-03-28 29 mars samlades ett trettiotal PROare i samlingslokalen Hästen HSB

  Läs mer
 • Årsmöte 2017

  2017-02-24 Föreningen har haft årsmöte i Helenagårdens samlingssal Berget. Mötet inleddes med en stämningsfull parentation över 5 avlidna medlemmar. Komminister Håkan Brattgård talade om sorgen i Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter. Kantor Jens Johansson spelade och sjöng. Kerstin Karlsson tände de 5 ljusen.

  Läs mer
 • Grötfest 2017

  2017-01-19 Onsdagen den 18 januari hade PRO Götene sin årliga Grötfest i Götene Församlinghem

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla villkor