A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktiviteter

Bordtennis

Välkommen till en trevlig stund friskvård! Vi startar upp bordtennisen igen den 6 september 2018, då är ni välkomna gamla som nya bordtennisintresserade. Väl mött utanför Lorenzons sportcenter kl. 09:45.

Skövde PRO-s bordtennissektion har idag torsdag 3/5 2018 träffats för att avsluta vårsäsongen.

Från den 11/1 till den 3/5 har vi spelat 17 torsdagar och idag hade vi avslutning med interna tävlingar.
Våravslutning 2018. 
Klicka här för att se fler bilder.

Höstavslutning 2017

Säsongsavslutning 2016-12-15 

Klicka här för att se fler bilder.

________________________________________________________

Säsongsavslutning. 2016-05-12


Våravslutning 2016-05-12
Skövde PRO-s bordtennissektion har i dag torsdag 12/5 träffats för att avsluta vårsäsongen. Från den 14/1 till den 12/5 har vi spelat 16 torsdagar och idag avslutade vi med en intern tävling. 13 st deltagare i dam o herrklassen. Segrare i damklassen Majvor Johansson , silver till Inger Idholt brons Ulrika Holmberg. Bland herrarna segrade Göran Hermansson tvåa blev Bengt Göran Elofsson 3:a Jan Bengtsson. Diplom delades ut till samtliga deltagare för flitigt deltagande under våren. Nu tar bordtennissektionen sommarledigt och ser fram emot start 8 september igen.
Fikarast.

Klicka här för att se ett kort filmklipp.

__________________________________________________


Bordtennis - populärt i PRO

En ny aktivitet inom föreningen startade hösten 2014 i Skövde pingisklubbs lokaler. Vi var två PRO- medlemmar som startade med spel varje torsdag förmiddag. Allt eftersom har intresset vuxit och flera medlemmar har anslutit till verksamheten. I pingishallen som är belägen i Lorenzons sportcenter har vi tillgång till 12 bordtennisbord som alltid är spelklara . En del saker får vi låna av pingisklubben (rack bollar m.m.) Det enda vi behöver ta med oss är skor för inomhusbruk. Vi spelar mellan 10.00 – 12.00 med kaffepaus vid 11.00 tiden. Spelarna lägger en tia per gång som går till vår förening. För närvarande har vi  inte någon tävlingspingis. Vi träffas för att motionera och ha en trevlig stund tillsammans. Vi har varit 13 deltagare som mest och det finns plats för flera om intresset finns. Är du nyfiken och intresserad hör av dig för mer information.
Lennart Strand
Tel. 0500-481468 / 0722246469 
Nu är bordtennisen igång.

Idag den 21 april 2016 har vi besökts av Huskvarna BTF och spelat tillsammans. Det visade sig att dom var riktigt bra, så dom sopade golvet med oss. Vi spelade fem matcher varav fyra utav dom slutade med seger 5-0 för Huskvarna. Vi lyckades med oavgjort i den femte matchen. Men vi hade en trevlig stund tillsammans med god smörgåsfika som avslutning , och vi bestämde att vi skulle ses igen till hösten. Förhoppningsvis att vi tränat upp oss så vi kan matcha dom lite bättre. (ps vi var 24 st. spelare i dag)

Skövde PRO-s bordtennissektion har avslutat vårsäsongen. Efter ett 15-tals träningstillfällen genomfördes den 7maj en intern tävling med 10 startande. Segrare blev Tommy Madsen och på andra plats kom Jan Bengtsson. Tredje platsen intogs av Lennart Strand. Samtliga deltagare tilldelades diplom för flitigt deltagande under våren. Nu tar bordtennissektionen ledigt över sommaren men alla deltagare ser fram emot uppstarten den 3 september.

 
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.