A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Stockholms län

 • Utfrågning av våra landstingspolitiker 21 augusti

  2018-08-15 SPF Seniorerna och PRO inom Stockholmsdistriktet bjuder därför gemensamt in samtliga medlemmar till att lyssna på hur företrädarna för de olika politiska partierna och dess talespersoner inom hälso- och sjukvårdsfrågor med fokus på de äldre vill utveckla verksamheten under den kommande mandatperioden.

  Läs mer
 • Årets Pensionärsmatch

  2018-08-13 AIK och PRO i samarbete: Gå på årets pensionärsmatch Söndagen den 26 augusti klockan 17.30 spelar AIK mot Trelleborgs FF på Friends Arena. Matchens arrangemang kommer till stor del att präglas av det som utvecklats till en tradition och en kampanj vid namn ”Den Saknade Generationen”, eller som den uttrycks i allmänhet ”Pensionärsmatchen”. AIK Fotboll arrangerar nu kampanjen för tredje året i rad och verkar för att locka en viktig målgrupp på våra läktare: Pensionärer.

  Läs mer
 • Rundtur med Keolis 6, 7 september

  2018-08-08 SL i samarbete med Keolis välkomnar er på en rundtur där ni får värdefulla tips och råd för en tryggare och säkrare resa i SL:s busstrafik. Med på resan följer en sjukgymnast som informerar om vad man bör tänka på när man som äldre åker buss.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.