A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Stockholms län

 • Nyfiken på nästa år?

  2019-11-21 Nu har vi publicerat distriktets verksamhetsplan för 2020. Kurser, att delta i utvecklingen av PRO Folkhögskola, insatser för bättre vård, boende och äldres ekonomi är några av uppgifterna för distriktet. PRO Stockholms län ska bland annat synas på Seniordagen i Kungsträdgården och stödja verksamhet som quiz med PRO-vetarna, resor, golf, bridge och boule.

  Läs mer
 • Nytt grepp på möte inför 2020

  2019-11-15 Det strömmar in folk i Hammarbykyrkans entré. Ombud till distriktets höstmöte prickas av på en lista. Vid ett bord trängs folk och skriver namnlappar med tuschpennor i olika färger. Reportage från höstmötet.

  Läs mer
 • Höstmötet samlade över 100 PRO:are

  2019-11-04 PRO Stockholms län höll sitt Höstmöte den 30 oktober i Hammarbykyrkans lokaler. 127 ombud från 62 föreningar träffades och diskuterade kommande verksamhet. Runt utställningsskärmar med distriktets fyra fokusområden surrades det och kläcktes nya idéer.

  Läs mer
 • 150 000 pensionärer har avstått tandvård av ekonomiska skäl

  2019-11-04 Att många äldre avstår tandvård på grund av höga kostnader är en av de uppgifter som PRO riks har kommit fram till i sina rapporter. I ett nytt blogginlägg från oktober finns fakta om äldres tandvård samlad.

  Läs mer
 • Tre tips om mat för äldre

  2019-10-14 Med åldern förändras både kroppen och vardagen. För dig som är äldre kan det till exempel innebära att aptiten minskar. Då kan du behöva äta lite annorlunda för att behålla styrka och hälsa.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.