A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Stockholms län

 • PRO Stockholms län söker kanslichef

  2018-10-18 PRO är Sveriges största pensionärsorganisation. Nu söker vi en ny kanslichef till distriktet. Har du erfarenhet av folkrörelsearbete, gillar att arbeta med föreningar, att utveckla verksamhet och organisation och att leda personal? Då är du kanske den vi söker!

  Läs mer
 • Mänskliga rättighetsdagarna söker volontärer

  2018-10-16 Ta chansen att vara volontär på MR-dagarna 15-17 november. Som volontär är du angörande för att detta viktiga arrangemang ska kunna genomföras. Dessutom får du möjligheten att delta i ett seminarium varje dag man medverkar.

  Läs mer
 • Föreningsinformation oktober

  2018-10-10 I dagarna går föreningsinfo nr 5 ut till samtliga föreningar. Läs om kurser, seminarier, Trippelskrapet, erbjudanden och den nya utflyktskatalogen bland annat.

  Läs mer
 • Seminarium: Sjukt hus - om Nya Karolinska

  2018-10-08 Sjukt i planering, finansiering och idéer. Hur ska det ur detta växa fantastisk högspecialiserad vård? Välkommen på seminarium i Hammarbykyrkan, tisdag 13 november kl. 14.00-16.00.

  Läs mer
 • PRO stöttar Tantpatrullen

  2018-10-03 Tantpatrullen kämpar för bättre ekonomiska villkor för äldre, det gör PRO också. Imorgon, torsdagen den 4 oktober kl. 11.45-12.30 genomför de sin 100ade demonstration för pensionsrättvisa på Mynttorget. PRO Stockholms län kommer att finnas på plats för att stödja deras kamp. Dessutom bjuder vi på kanelbullar till de som deltar. KOm innan bullarna tar slut!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.