A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Stockholms län

 • Demokratin 100 år!

  2018-12-17 Idag är det 100 år sedan riksdagen beslutade att män och kvinnor skulle få lika rösträtt. Det markerar ett viktigt steg i utvecklingen av demokratin i Sverige. Att få rösta är en viktig demokratisk rättighet. Det är också rättigheten att organisera sig i folkrörelser som PRO.

  Läs mer
 • PRO Stockholms län önskar goda helger!

  2018-12-14 Efter en intensiv höst går vi nu mot jul och nyår. PRO Stockholms län vill passa på att önska alla medlemmar och förtroendevalda riktigt sköna helger.

  Läs mer
 • Organisera PRO-vetarna!

  2018-12-11 Nu behövs folk för att dra igång PRO-vetarna Är du sugen på att arrangera denna spännande tävling? Du gör det inte ensam!

  Läs mer
 • Stå stadigt! - En studiecirkel i att förebygga fall

  2018-12-09 Under året har PRO Stockholms län och SKPF Stockholms län utbildat fallcoacher och cirkelledare i teori och praktiska övningar som kan förebygga fallolyckor. Satsningen som finansierats av MSBs "Bättre tänka efter före" har resulterat i studieplanen och övningshäftet "Stå stadigt" som tagits ram i samarbete med ABF. I projektet har också Friskis och Svettis Stockholm och Svenska judoförbundet medverkat.

  Läs mer
 • Årsmöte 2019

  2018-12-03 Den 26 mars är det dags för PRO Stockholms läns årsmöte. Vid årsmötet behandlas verksamhetsberättalsen för 2018 samt val till styrelsen för 2019. Motioner ska vara inskickade senast den 26 februari.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.