A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktiviteter i Huddinge kan du se nedan eller i fliken Aktivitetskalendern ovan.

Huddinge Samorganisation

Det finns det 8 PRO-föreningar i Huddinge med totalt ~3000 medlemmar. Under fliken Föreningar hittar du länkar till föreningarnas webbplatser.

Under fliken OM Samorganisationen hittar du mer information om vad och varför en samorganisation finns. 

PRO och SPF i Huddinge har nominerats till  Huddinge kommuns demokratipris

Det är Huddinge demokratiberedning som uppmärksammat oss på nomineringen.

Läs motivering här.

Resor organiserade av samorganisationens resegrupp

Här är reseprogrammet för hösten 2019.

Resorna är till Antroposoferna i Järna, Bridgekryssning (går bra att följa med utan att spela bridge)och Flygvapenmuséet i Linköping


Viktigt meddelande från kommunpolisen i Huddinge

Polisen vill varna för bedrägerier mot äldre i form av personer som ringer hem och försöker få tillgång till bankkonton och koder, fickstölder och att man lurar sig in i bostaden genom att uppge att man kommer från något bolag/kommunen/organisation etc.

Banker, polisen eller seriösa butiker ringer ALDRIG och frågar efter kontouppgifter och koder. Om du är tveksam på något sätt be att få ringa tillbaks och använd ett telefonnummer du redan har eller kan hitta på annat sätt.

Titta gärna på flmen som Polisens Nationella Bedrägeri Center (NBC) tagit fram.

Se filmen

Läs hela varningen från polisen

Sprid gärna informationen till vänner och bekanta eftersom detta, enligt polisen, pågår i hela länet just nu (skrivet 2018-10-26).

 

Bättre tänka efter före

Ett projekt om att förebygga fall, om IT-säkerhet och krishantering (t.ex. strömavbrott). Projektet drivs av PRO och SKPF med stöd av MSB (Myndigheten för Samhällskydd och Beredskap). Följ länken nedan för att hitta material och för att se vilka bidrag man kan få när man har aktiviteter eller cirklar som fyller kraven i projektet.

Läs mer om projektet

ABF-PRO Akademin

Här kan du hitta alla evenemang som organsieras av ABF i Huddinge i samarbete med PRO:

Länk till ABF PRO Akademiens program för hösten 2019

Tips

Tycker du texten är för liten? tryck tangenterna Ctrl och +-tecknet samtidigt. För varje tryckning visas texten lite större. För att minska texten tryck: Ctrl och - tecknet samtidigt.

Aktuellt från Huddinge

 • Besök hos Lena och Gösta Linderholm

  2019-06-06 Vilken dag! Visningar, mat, vin, musik och bra väder i trevligt sällskap. Kan en svensk nationaldag bli bättre?!

  Läs mer
 • Resa till 4 huvudstäder

  2018-11-13 PRO Huddinge samorganisations resegrupp arrangerade en resa till 4 huvudstäder 23–29 maj 2018. Så vi var ett glatt gäng pensionärer från Huddinge som besökte Prag, Bratislava, Wien och Budapest. Mycket fick vi se. Vi träffade trevliga människor och gjorde nya bekantskaper allt med ledarskap av den utmärkta guiden Peter.

  Läs mer
 • Träffar med Huddinges politiker

  2018-08-13 Representanter för PRO Huddinge Samorganisation tillsammans med representanter för SPF Huddinge har träffat representanter för de politiska partier som är verksamma i Huddinge.

  Läs mer
 • Intressepolitiskt progam

  2018-03-28 Det finns ett gemensamt intressepolitiskt program för Huddinges pensionärer. Det är framtaget gemensamt av PRO och SPF i Huddinge.

  Läs mer
 • Om färdtjänsten

  2017-03-27 PRO Stockholms län (distriktet) har börjat agera när det gäller färdtjänsten. Kontakt har tagit med landstinget inför ny upphandling.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.