A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktiviteter i Huddinge kan du se nedan eller i fliken Aktivitetskalendern ovan.

Huddinge Samorganisation

Det finns det 8 PRO-föreningar i Huddinge med totalt ~3000 medlemmar. Under fliken Föreningar hittar du länkar till föreningarnas webbplatser.

Under fliken OM Samorganisationen hittar du mer information om vad och varför en samorganisation finns. 

Resor organiserade av samorganisationens resegrupp

De flesta PRO föreningarna i Huddinge har organiserat sig i en gemensam resekommitté. Hösten 2018 innehåller resa till Antroposoferna och Skansholmens sjökrog, dagskryssning medm Herman Lindqvist och en julmarknadskryssning till Tallin.

Här är alla detaljer för resorna planerade hösten 2018

Bättre tänka efter före

Ett projekt om att förebygga fall, om IT-säkerhet och krishantering (t.ex. strömavbrott). Projektet drivs av PRO och SKPF med stöd av MSB (Myndigheten för Samhällskydd och Beredskap). Följ länken nedan för att hitta material och för att se vilka bidrag man kan få när man har aktiviteter eller cirklar som fyller kraven i projektet.

Läs mer om projektet

ABF-PRO Akademin

Här kan du hitta alla evenemang som organsieras av ABF i Huddinge i samarbete med PRO:

Länk till ABF PRO Akademiens program för våren 2018

Tips

Tycker du texten är för liten? tryck tangenterna Ctrl och +-tecknet samtidigt. För varje tryckning visas texten lite större. För att minska texten tryck: Ctrl och - tecknet samtidigt.

Aktuellt från Huddinge

 • Intressepolitiskt progam

  2018-03-28 Det finns ett gemensamt intressepolitiskt program för Huddinges pensionärer. Det är framtaget gemensamt av PRO och SPF i Huddinge.

  Läs mer
 • Om färdtjänsten

  2017-03-27 PRO Stockholms län (distriktet) har börjat agera när det gäller färdtjänsten. Kontakt har tagit med landstinget inför ny upphandling.

  Läs mer
 • Insändare i Södra Sidan

  2017-01-10 Den debattartikel som PRO Huddinge Samorganisation tillsammans med SPF Seniorerna Huddinge skrivit med anledning av att kommunen beslutat att inte tillsätta tjänsten som Äldreombudsman kom i något beskuret skick in i Södra Sidan Huddinge,

  Läs mer
 • Debattartikel om att Äldreombudsmannen försvinner

  2016-12-27 PRO Huddinge Samorganisation och SPF Seniorerna Huddinge protesterar igen! Huddinge kommun har beslutat att INTE anställa en ny Äldreombudsman!

  Läs mer
 • Vi vill ha en Äldreombudsman

  2016-11-05 Huddinge kommun har kommit med ett förslag som innebär att man inte kommer att tillsätta ny Äldreombudsman. Den vi hade bytte jobb till annan kommun. Förslaget från Huddinge har resulterat i ett yttrande som PRO Huddinge samorganisation har gjort med stöd av SPF.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.