A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Årsmötet i mars

Sörenz

På årsmötet serverades den traditionsenliga semlan. En riktigt god och populär tradition som uppskattades.

2019-03-18 Ca 75 medlemmar kom till mötet. Det var trevligt att det kom så många. Mötet inleddes som vi brukar med att Kaj hälsade välkommen och sedan fikade vi. Därefter blev det information.

Sonja informerade bl.a. om ”Data för dej” fredag 15/3 11:30. Samma dag kl. 13 hos ABF Huddinge blir det visor från Bellman till Beatles. Modevisning måndag 18/3.

På biblioteket i Segeltorp blir det film ”Unga Astrid” tisdag kl. 13 och filosofikafé på onsdag 13/3 kl. 17:30.

Signar informerade om det besök Lise-Lott har ordnat på Nationalmuseum och om sin egen Whisky-provning. Signar meddelade också att han avslutar sina lokala utflykter med Whisky-provningen. Signar har ordnat utflykter under många år och vi är glada åt alla utflykterna, men ledsna över att han slutar. (Även om vi förstår varför.)

PresidietSedan vidtog årsmötet och Kaj lämnade klubban till Kent Jacobsson som i vanliga fall är ordförande i PRO Fullersta.

Årsmötet flöt på bra ända till vi kom till att vi behöver ny revisor och ny revisorssuppleant. Det fanns inga kandidater före mötet och så småningom anmälde sig en frivillig som revisorssuppleant. (Modigt gjort!) Till valberedning hittade vi inte heller några kandidater på mötet. Det uppdrogs åt styrelsen att ta fram kandidater. Synd eftersom styrelsen i sammanhanget är ”jävig”. Valberedning är ju medlemmarnas chans att byta ut en styrelse, det lär styrelsen knappast göra själva.

Ssörenz o R-Ms sånggruppEfter årsmötes-förhandlingarna intog Sörenz scenen och under-höll med sång och musik. Bitvis förstärkta med Rose-Marie och delar av hennes sånggrupp som ledde allsång. Sörenz har ett blandat program med lite dansbandsstuk. Det märktes.Dans Dans

Som vanligt avslutades mötet med dragning av de populära lotterierna.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.