A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte i februari

Caroline Langenheim

Februari eller vabruari som dom säger som fortfarande har mindre barn och jobbar. Något vabruari märkte vi inte av på vårt medlemsmöte. Alla som kom verkade må bra och trivas.

2019-02-09 Hela 67 medlemmar kom på medlemsmötet i februari. KajOrdningen återställd och Kaj ledde mötet som vanligt.

Sonja informerade om film på biblioteket, om Data för dej och om PRO Akademin (Christoffer O'Reagan kommer man måste anmäla om man är intresserad eftersom intresset är stort). Birgitta Signar Birgitta informerade om planerade resor Rosella 3/4, Gysinge 21/5 och Göta Kanal 6/8. Signar informerade om Whisky provning 20/3 och om Lise-Lotts guidade besök på Nationalmuseum 29/3.

CL med Gitarr  CL med hattSedan kom Caroline Langenheim och underhöll med visor från revy, film och cabaret. Det var en trevlig blandning med gamla schlager av Jules Sylvain (Säg det i toner), visor av Bepper Wolgers, Povel Ramel och Hasse & Tage. Även Ulf Peder Olrog och Astrid Lindgren hördes bland textförfattarna. Alla visor utom en var på svenska, den engleska visan var en stor hit med Doris Day - Que sera sera. Vi i publiken uppskattade blandningen och att vi erbjöds att sjunga med.

LotteridragningLotteridragning som vanligt med Lilian och Signar sist på programmet. Denna gång med extra vinster som skänkts av någon medlem.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.