A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte i januari 2019

Björn Hemstad

På årets första möte fick vi lyssna på vår ungdoms musik riktig Rock'n Roll. Folk tror att vi pensionärer lyssnar bara på dragspel, tänk så fel dom har!

2019-01-12 På januarimötet var det 69 medlemmar som trotsade snö och halka. Eftersom Kaj hade förhinder leddes mötet av Sonja.Vice ordf

Sonja informerad om start av aktiviteterna, samt om möjligheten att göra sin röst hörd, dvs. skriva ett förslag på ändring eller tillägg till PRO Segeltorps verksamhet.

Lise-Lott informerade om att hon arbetar på att få till en guidad visning på Nationalmuseum. Signar informerade om försök att få till Whisky-provning. Irene och Birgitta informerade om de resor som planeras för våren.

LL Signar Resor 1 Resor 2

Innan Björna Hemstads Nostalgi Show drog igång uppvaktades Holger som nyligen fyllt år och som under många år varit föreningens revisor. Björn in actionRevisor

Sedan till allmän förnöjelse drog Björn Hemstad igång sin show. Med bilder, berättelser och musik från vår ungdoms dagar. Han sjunger själv och har själv spelat in all musik. Mycket bra och trevligt.

Sist på programmet stod som vanligt lotteridragningarna.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.