A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO - alltid på väg framåt...


Välkommen till PRO Lidingöseniorernas hemsida!
Hemsidesredaktör: Anita Hitterdahl, telefon 073-919 00 32,
E-post: a.hitterdahl@gmail.com 

Tipsa gärna om aktuella händelser/evenemang. 

 Glöm inte att titta in på vår facebooksida - "PRO Lidingö"

Aktuellt från Lidingö

 • Nytt från KPR

  2019-04-08 Möte den 2 april 2019 i KPR. Busstrafiken på ön var den stora frågan vid årets första kommunala pensionärsrådsmöte (KPR). Ny ordförande i KPR är moderaten Peter Lönnqvist. Flertalet partier i kommunfullmäktige är representerade tillsammans med sex representanter från PRO och SPF Seniorerna. PRO representeras av Leif Fryklund, Anita Hitterdahl och Sven-Erik Wånell.

  Läs mer
 • Årsmöte

  2019-03-18 Torsdagen den 14 mars höll PRO Lidingö årsmöte i Föreningsgården, Larsbrergs torg, Lidingö. Ordförande Leif Fryklund hälsade alla medlemmar välkomna. Käte Diederichsen valdes till ordförande och Chris Cederlöf valdes till sekreterare för årsmötet. Efter möter underhöll "RIVERAM" med dans/sjung-vänliga låtar.

  Läs mer
 • Internationella Kvinnodagen

  2019-03-09 Vi firade den Internationella Kvinnodagen, den 8 mars i Stugan och uppmärksammade kvinnors ojämnställdhet och kvinnors situation runt om i världen. PRO Lidingö firade dagen genom att ordna en "klädbytardag med bubbel".

  Läs mer
 • Politikerträff

  2019-03-05 Torsdagen den 28 februari ordnades politikerträff i Stugan. Fyra Lidingöpolitiker nappade på inbjudan, att över en kopp kaffe berätta om vad som är på gång och hur de tänker i frågor som rör Lidingös seniorer.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.