A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO - alltid på väg framåt...


Välkommen till PRO Lidingöseniorernas hemsida!
Hemsidesredaktör: Anita Hitterdahl, telefon 073-919 00 32,
E-post: a.hitterdahl@gmail.com 

Tipsa gärna om aktuella händelser/evenemang. 

 Glöm inte att titta in på vår facebooksida - "PRO Lidingö"

Aktuellt från Lidingö

 • Medlemsmöte

  2019-02-10 Cirka 60 personer kom till Ansgarskyrkan på medlemsmöte torsdagen den 7 februari. Sven-Erik Wånell informerade om KPR och Gert Palmcrantz spelade "skivor till kaffet" med kända och några glömda artister.

  Läs mer
 • Den viktiga vårdcentralen

  2019-01-29 Hur fungerar vårdcentralen för äldre och multisjuka patienter? Har ökad tillgänglighet skett på bekostnad av kontinuitet och samordning? Pensionärsorganisationerna har nu för avsikt att gemensamt genomföra en undersökning bland länets samtliga vårdcentraler genom personliga besök och intervjuer och ca 150 personer behövs som intervjuare.

  Läs mer
 • Nyårsfest

  2019-01-15 Torsdagen den 10 januari spelades det upp till dans i Föreningsgården. Det var PRO Lidingö som ordnade nyårsfest för medlemmarna. "New Generation" stod för underhållningen och spelade härliga 60-talslåtar. Det var också lotteri med fina vinster.

  Läs mer
 • Lidingö stad delar ut broddar till Lidingös seniorer

  2019-01-11 Broddar finns att hämta på Friggavägen 18A, Mötesplats centrum, vid Lidingö centrum Tider för avhämtning, se nedan.

  Läs mer
 • Adventskaffe

  2018-12-18 Lördagen den 15 december firade PRO Lidingö advent med kaffe sång och luciatåg. Stugan var fylld med glada och förväntansfulla seniorer och det rådde julstämning i hela huset. Kaffe, glögg och lussekatter serverades och Lucia med tärnor och naturligtvis PROs egen jultomte hälsade alla välkomna.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.