A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Lidingö

 • Nytt från KPR

  2019-04-08 Möte den 2 april 2019 i KPR. Busstrafiken på ön var den stora frågan vid årets första kommunala pensionärsrådsmöte (KPR). Ny ordförande i KPR är moderaten Peter Lönnqvist. Flertalet partier i kommunfullmäktige är representerade tillsammans med sex representanter från PRO och SPF Seniorerna. PRO representeras av Leif Fryklund, Anita Hitterdahl och Sven-Erik Wånell.

  Läs mer
 • Årsmöte

  2019-03-18 Torsdagen den 14 mars höll PRO Lidingö årsmöte i Föreningsgården, Larsbrergs torg, Lidingö. Ordförande Leif Fryklund hälsade alla medlemmar välkomna. Käte Diederichsen valdes till ordförande och Chris Cederlöf valdes till sekreterare för årsmötet. Efter möter underhöll "RIVERAM" med dans/sjung-vänliga låtar.

  Läs mer
 • Internationella Kvinnodagen

  2019-03-09 Vi firade den Internationella Kvinnodagen, den 8 mars i Stugan och uppmärksammade kvinnors ojämnställdhet och kvinnors situation runt om i världen. PRO Lidingö firade dagen genom att ordna en "klädbytardag med bubbel".

  Läs mer
 • Politikerträff

  2019-03-05 Torsdagen den 28 februari ordnades politikerträff i Stugan. Fyra Lidingöpolitiker nappade på inbjudan, att över en kopp kaffe berätta om vad som är på gång och hur de tänker i frågor som rör Lidingös seniorer.

  Läs mer
 • Medlemsmöte

  2019-02-10 Cirka 60 personer kom till Ansgarskyrkan på medlemsmöte torsdagen den 7 februari. Sven-Erik Wånell informerade om KPR och Gert Palmcrantz spelade "skivor till kaffet" med kända och några glömda artister.

  Läs mer
 • Den viktiga vårdcentralen

  2019-01-29 Hur fungerar vårdcentralen för äldre och multisjuka patienter? Har ökad tillgänglighet skett på bekostnad av kontinuitet och samordning? Pensionärsorganisationerna har nu för avsikt att gemensamt genomföra en undersökning bland länets samtliga vårdcentraler genom personliga besök och intervjuer och ca 150 personer behövs som intervjuare.

  Läs mer
 • Nyårsfest

  2019-01-15 Torsdagen den 10 januari spelades det upp till dans i Föreningsgården. Det var PRO Lidingö som ordnade nyårsfest för medlemmarna. "New Generation" stod för underhållningen och spelade härliga 60-talslåtar. Det var också lotteri med fina vinster.

  Läs mer
 • Lidingö stad delar ut broddar till Lidingös seniorer

  2019-01-11 Broddar finns att hämta på Friggavägen 18A, Mötesplats centrum, vid Lidingö centrum Tider för avhämtning, se nedan.

  Läs mer
 • Adventskaffe

  2018-12-18 Lördagen den 15 december firade PRO Lidingö advent med kaffe sång och luciatåg. Stugan var fylld med glada och förväntansfulla seniorer och det rådde julstämning i hela huset. Kaffe, glögg och lussekatter serverades och Lucia med tärnor och naturligtvis PROs egen jultomte hälsade alla välkomna.

  Läs mer
 • Kan du ha rätt till bostadstillägg?

  2018-12-17 Så mångs som 100 000 pensionärer går miste om detta tillägg, enligt tidigare uppskattningar. Bostadstillägg betalas ut med genomsnitt ca 2 400 kronor per månad - ett skattefritt tillägg till pensionen.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.