A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Lidingö

 • Sommarutflykter

  2019-06-13 Sommarutflykter med PRO Lidingö under juli månad

  Läs mer
 • PRO-dagen 2019

  2019-06-10 Den 10 juni var det dags för den årliga PRO-dagen på Hustegaholm, med samling utanför sommarkaféet. Solen sken och det var en härlig sommardag. Olika bollspel hade plockats fram från vinden och många passade på att spela. Därefter serverades kaffe med hembakat bröd.

  Läs mer
 • Nytt från KPR

  2019-06-09 KPR Kommunala pensionärsrådet hade möte den 4 juni. Där informerades bland annat om den kommande simhallen, våld i nära relationer, förändringar i riktlinjerna för biståndshandläggningen. PRO frågade också hur det blir med seniorboendet Tor och det nya som ska byggas.

  Läs mer
 • Grillning i Stugan

  2019-05-05 Lördagen den 4 maj var det dags för vårens korvgrillning i Stugan. Solen sken men det blåste kalla vindar så i år föredrog man att grilla ute och sitta inne i stugvärmen och äta.

  Läs mer
 • Medlemsmöte april

  2019-05-03 Medlemsmöte i Ansgarskyrkan torsdagen den 25 april. Anna Ander underhöll med musik från olika högtider "Musik för livet". Gun Engström Karlsson, informerade om Mötesplatscentrum i Stadshuset som nu är under uppbyggnad. Tanken är att det ska bli en mötesplats med många aktiviteter för Lidingös alla seniorer. Dessutom frågesport och kaffe med bulle.

  Läs mer
 • Nytt från KPR

  2019-04-08 Möte den 2 april 2019 i KPR. Busstrafiken på ön var den stora frågan vid årets första kommunala pensionärsrådsmöte (KPR). Ny ordförande i KPR är moderaten Peter Lönnqvist. Flertalet partier i kommunfullmäktige är representerade tillsammans med sex representanter från PRO och SPF Seniorerna. PRO representeras av Leif Fryklund, Anita Hitterdahl och Sven-Erik Wånell.

  Läs mer
 • Årsmöte

  2019-03-18 Torsdagen den 14 mars höll PRO Lidingö årsmöte i Föreningsgården, Larsbrergs torg, Lidingö. Ordförande Leif Fryklund hälsade alla medlemmar välkomna. Käte Diederichsen valdes till ordförande och Chris Cederlöf valdes till sekreterare för årsmötet. Efter möter underhöll "RIVERAM" med dans/sjung-vänliga låtar.

  Läs mer
 • Internationella Kvinnodagen

  2019-03-09 Vi firade den Internationella Kvinnodagen, den 8 mars i Stugan och uppmärksammade kvinnors ojämnställdhet och kvinnors situation runt om i världen. PRO Lidingö firade dagen genom att ordna en "klädbytardag med bubbel".

  Läs mer
 • Politikerträff

  2019-03-05 Torsdagen den 28 februari ordnades politikerträff i Stugan. Fyra Lidingöpolitiker nappade på inbjudan, att över en kopp kaffe berätta om vad som är på gång och hur de tänker i frågor som rör Lidingös seniorer.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.