A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Invigning av Hustegaholms sommarkafé

Den 12 juni invigdes Hustegaholms sommarkafé. Sommarkaféets PRO-personal hade fullt upp med att servera kaffe och annat gott som finns att välja på under sommaren.

Välkomen till Hustegaholms sommarkafé 12 juni - 19 augusti

2018-06-14 Tisdagen den 12 juni invigdes Hustegaholms sommarkafé. Det vackra vädret och de härliga omgivningarna bidrog säkert också till det stora antalet kaffesugna gäster som hade samlats på sommarkaféets första öppna dag. 

Årets invigningstalare var Lotta Wigen, chef för omsorgs- och socialförvaltningen, Lidingö. Två vackra blommor att hänga på verandan överlämnades också från Lidingö stad.

Invigningstalare var Lotta Wigen, chef för omsorgs- och socialförvaltningen.För underhållningen dagen till ära spelade och kåserade LO Eriksson kända Taubevisor och andra härliga sommarlåtar på sitt dragspel. LO återkommer också under sommaren och förgyller Hustegaholms sommarkafé med dragspelsmusik. (Se program).

LO underhöll med härlig dragspelsmusik.Sommarkaféet håller öppet fram till och med den 19 augusti. De första fem veckorna ansvarar PRO för serveringen och därefter tar SPF över ansvaret.

Här serveras bland annat kaffe/the/läsk, kaffebröd, sallader, glass och annat smått och gott.

Serveringen håller öppet alla dagar utom måndagar.
Midsommar på Hustegaholm
Midsommarfirandet på Hustegaholm är i år i PRO Lidingös regi. Firandet börjar kl 12.00 - 16.00. Lotterier, lekar och dans runt midsommarstången till dragspelsmusik utlovas.

Varmt välkomna!

 

Anita Hitterdahl

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.