A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kurs i iPhone och smartphone

PRO ordnade kurs i iphone och smartphone den 30 september i Stugan. Kajsa Dannelind, till vänster på bilden, får vägledning av Jessica Tressfeldt hur man använder sin iPhones olika funktioner.

Jessica Tressfeldt, kunnig på iPhone och smartphone, informerade och gav vägledning. Kursdeltagarna fick lära känna den nya telefonitekniken och därmed också möjlighet att utnyttja sin iPhone/smartphone lite smartare.

2017-10-01 Lördagen den 30 september samlades ett 15-tal PRO:are i Stugan för att ställa frågor och förhoppningsvis lära mer om användande av iPhone och smartphone. Expert på området var Jessica Tressfeldt, som hjälpte deltagarna med sina personliga "telefonproblem". 

Jessica har också tidigare hållit två telefonikurser under våren, och var nu tillbaka med en tredje kurs. Alla kurstillfällena har varit mycket uppskattade och det har ställts många frågor och många frågetäcken har också rätats ut.

Kurs i telefoni.Eftersom det finns så många olika typer av telefoni fick deltagarna ställa frågor till Jessica enskilt, om sina olika telefonproblem. Under väntetiden kunde man diskutera problemen med varandra och komma fram till vilka frågor som sedan skulle ställas till Jessica.

- Lennart Dannelind, en av kursdeltagarna, tyckte att det var jättebra att deltagarna i lugn och ro kunde ställa frågor och få svar. "Alla som var med på kursen hoppas att det kommer att ordnas en liknande iPhonekurs en annan gång" säger Lennart.


Lennart Dannelind, kursdeltagare och fotograf

Anita Hitterdahl

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.