A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte 21 september

Caroline Langenheim underhöll med sång och musik.

Höstens första medlemsmöte hölls i Ansgarskyrkan. Artisten Caroline Langenheim underhöll med sång och musik, allsång och frågesport.

2017-09-25  Höstens första medlemsmöte hölls den 21 september och cirka 60 personer mötte upp i en av Ansgarskyrkans lokaler. Ordförande Leif Fryklund hälsade alla välkomna och Lena Hult och Chris Cederlund informerade om kommande resor och händelser i PRO Lidingö.

PRO besöktes också av tre representanter från Gadelius Fastighetsbyrå, som berättade om sin verksamhet. Gadeliius har också sponsrat vår verksamhet genom att annonsera i vårt höstprogram.

Artisten Caroline Langenheim underhöll med sång och gitarr. Caroline började med att berättade om en författare och därefter framförde hon en känd visa av författaren, därefter fick publiken gissa vem författaren var.

Carolin började med att berätta om Harriet Löwenhjelm (1887 – 1918) och sjöng därefter ”Beatrice Aurore” – visan som börja: I gamla stan vid Kornhamnstorg…Sedan var det bara att fösöka lista ut författaren.

Cirka 60 personer samlades i Angarskyrkan för att vara med på medlemsmötet.Därefter följde bland annat Karin Juels kända visa ”Lyckan” skriven av Martin Koch (1882 – 1940) och Nils Ferlins ”När skönheten kom till byn” (Musik av Lillebror Söderlund). Sedan följde visor av Tove Jansson, Hasse och Tage, Astrid Lindgren och slutligen Barbro Hörberg.

Många medlemmar var mycket duktiga och visste direkt vilken författarna som efterfrågades. Efter konserten överlämnade Lena Hult en blombukett till Caroline Langenheim och tackade för en mycket trevlig musikunderhållning.

Efter mötet serverades kaffe och kanelbullar.Efter underhållningen var det dags för fika och en pratstund med gamla och nya bekanta. Tre personer hade också turen att vinna en liten present på sin inträdesbiljett. Därefter avslutades mötet.

Läs mer om: Nästa möte är den 19 oktober kl 15.00 på Lidingö Museum. Anmälan om deltagande på lista i Stugan.

Efterlysning!  

  • Det har inkommit en förfrågan från Bosöinstitutet, där man söker 10 – 20 friska pensionärer för att medverka i ett pilotprojekt om hälsa. Man kommer att hålla till på Bosön. Bland annat ingår olika konditionstester. Leif Fryklund tar emot anmälan om deltagande.  
  • PRO Lidingö söker också tre personer som kan tänka sig ta över måndagspromenaderna till våren. Ove Sundström kan berätta mer.


Anita Hitterdahl

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.