A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte april

Medlemsmöte i Ansgarskyrkan torsdagen den 26 april. Johan Taube med sin gitarr stod för dagens underhållning. Trubaduren Johan Taube underhöll med många vackra och roliga visor.

Torsdagen den 26 april hade PRO Lidingö medlemsmöte i Ansgarskyrkan. Det kom runt 45 personer som fick lyssna på Johan Taube som underhöll med fina visor på sin gitarr.

 

2018-04-26 Leif Fryklund öppnade mötet och hälsa alla hjärtligt välkomna. Leif berättade också om kommande utflykter och resor under vår och sommar. (Finns även på hemsidan).

Medlemsmöte i Ansgarskyrkan.Lena Hult informerade om PRO Stockholms Årsmöte den 5 april där Lena och Leif Fryklund representerade PRO Lidingö. Till ny ordförande valdes Gunnar Sandell. 

PRO kommer detta år - och särskilt inför valet att arbeta för:
- Höj allmän pension
- Höj garantipensionen
- Höj hyresbidragen (för finansiering, höjd arbetsgivaravgift)
- Billigare tandvård för bättre tandhälsa.

Medlemsmötet började med information.Anders Gustafson, Hjärt - och Lungskadades riksförbund berättade bland annat om olika motionserbjudande som föreningen har på Lidingö.

Fredrik Grellert, Hemhjälpen, Lidingö, berättade om vad företaget kan erbjuda för typ av hjälp i hemmet, som städning och fönsterputs med mera.

Johan Taube underhöll med kända och okända visor.Därefter var det dags för underhållning. Det var trubaduren Johan Taube, som berättade, spelade och framförde både vackra, roliga och ovanliga visor av Evert Taube, Olle Adolphson, Allan Edvall och Ruben Nilsson. 

 

Anita HitterdahlDela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.