A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsmöte februari

Medlemsmöte i Ansgarskyrkan torsdagen den 8 februari 2018. Det bjöds på information, underhållning och fika till självkostnadspris. Underhållare på medlemsmötet var trubaduren Dag Hagelberg som bjöd på gitarrspel och sång varvat med roliga anekdoter.

Torsdagen den 8 februari var det åter dags för medlemsmöte i Ansgarskyrkan. Det bjöds på information och underhållning samt kaffe och hembakade bullar till självkostnadspris.

2018-02-09 Till medlemmötet kom cirka 50 personer och Leif Fryklund hälsade välkommen till Ansgarskyrkan.

Leif Fryklund hälsade alla välkomna!Hur skyddar jag mig på bästa sätt mot inbrott i hemmet? Som första punkt på mötet informerade Käte Diederichsen om en informationskväll i Stadshuset den 21 februari, kl 17.00 - 19.00, i sessionssalen samt entréhallen. Du får tips och råd om vad du själv kan göra för att förhindra bostadsinbrott. Mer information och anmälan: www.lidingo.se/inbrott

Är du intresserad av en uppföljning vid en eller två tillfällen i PRO-Stugan? Kontakta kate_diederichsen@yahoo.se så ordnar hon det.

Hur skyddar jag mig på bästa sätt mot inbrott i hemmet?Begravningsbyrån Sorti informerade om sin verksamhet
Sorti startades efter att de tre ägarna (Camilla, Spanne och Anette) efter egna dåliga erfarenheter ville skapa en ny typ av begravningsbyrå. Sorti bemödar sig om att kunderna ska känna trivas och känna sig omhändertagna. Sorti ordnar därför allt som har med begravning att göra, från klädsel, gravplats med mera samt olika önskemål som kan finnas.

Hit är man också välkommen att samtala och få råd, både ensam, med familj eller annan närstående. Sorti hjälper också till att skriva testamenten eller avtal så som samboavtal, Livsarkivet med mera. Samtalen hos Sorti är kostndsfria. 

Sorti hjälper till med begravningar och avtal mm.KPR, Kommunala pensionärsrådet
Leif Fryklund informerade bland annat om vad som kommer att tas upp på Kommunala pensionärsrådet KPR i februari, där PRO Lidingö bland annat ställt några frågor angående Mötesplats centrums flytt från Tor till Stadshuset om några år och hur det är tänkt att fungera. I KPR ingår politiker och representanter från SPF och PRO.

Därefter var det dags för fika och underhållning
Det serverades kaffe/the och goda bullar som Inga-Lill Jakobsson bakat.

Inga-Lill Jakobsson stod för goda kanelbullar.

Dan Hagelberg tog fram gitarren och spelade och sjöng. På repertoaren fanns gamla sjömansvisor, emigranstvisor, folkvisor och Taube, Cornelis och Olle Adolfsson. Visorna varvades med trevliga och roliga anekdoter. 

Dan Hagelberg tackades för den trevliga underhållningen av Leif Fryklund.
Nästa möte
I mars är det årsmöte och då träffas vi också i Ansgarskyrkan, torsdagen den 15 mars kl 13.00.

Här kan du läsa mer om Årsmötet.


Anita Hitterdahl

 

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla villkor