A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Nyårsfest!

Nu har PRO Lidingöseniorerna dansat ut julen 2017. Nu ser vi fram emot en ny vår och ett nytt 2018.

Torsdagen den 11 januari var det dags för Nyårsfest i Föreningsgården vid Larsbergs torg. Cirka 50 personer kom till Föreningsgården och fikade, dansade och hade trevligt.

2018-01-12 PRO Lidingö bjöd in till Nyårsfest den 11 januari på Föreningsgården. Kaffe och tårta serverades under härlig dragspelsmusik av Dan Wretman. Det bjöds också på dans och lotterier med fina vinster.

Många tårtor gick åt under festen.Det var full fart i köket med att fixa kaffe och tårtor, allt under ledning av Inga-Lill Jakobsson som är PRO-Lidingöseniorernas Klubbmästare och som bland annat ser till att kaffe, tårtor och mycket annat kommer på plats.

IKlubbmästare Inga-Lill Jakobsson.Leif Fryklund hälsade alla hjärtligt välkomna till årets Nyårsfesten. Därefter informerades om det nya programmet för våren 2018 som nu är under utdelning.

Per Wretman, spelade och underhöll med trevlig och medryckande dragspelsmusik.

Leif Fryklund hälsade alla varmt välkommen!Det är alltid lika roligt att träffas och det finns alltid mycket att prata om, eller om man så vill, bara sitta och lyssna eller sjunga med till de välkända låtarna. Några tog också tillfället i akt och passade på att ta sig en sväng om på dansgolvet.

Trevligt att träffas.Många lyckliga vinnare hade turen att kamma hem fina vinster. På vinstlistan fanns bland annat, ljusstakar, hemstickade vantar, strumpor, böcker, vinflaskor, chokladaskar och mycket annat.

Lotteriet bjöd på många fina vinster.Festen avslutades, som brukligt, med långdans i full fart mellan borden till tonerna från våra välkända och älskade gamla jullåtar.
- "Nu är glada julen slut, slut. slut...

Långdans till julmusik avslutade dagen.... men till nästa år igen, kommer han vår gamle vän - för det har han lovat"!!!

Anita Hitterdahl

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.