A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om föreningen

Ordförande har ordet

Ordförande har ordet. Leif Fryklund ordf. PRO Lidingö.

PRO är Sveriges största pensionärsorganisation, vi är en intresseorganisation och mötesplats för cirka 350 000 medlemmar. Vi påverkar bland annat viktiga samhällsfrågor. Aktuellt just nu är bland annat höjd pension och bättre tandvård för äldre. (Mer information: pro.se)

Välkommen till en ny vår och ett nytt och spännande PRO-program!

Jag vill först passa på att tacka alla PRO-medlemmar som ställer upp och gör våra aktiviteter möjliga. Under våren erbjuder vi flera trevliga resor, utflykter och roliga upplevelser som jag hoppas våra medlemmar ska uppskatta.

Vi behöver bli fler
Vi ser också fram emot att engagera fler värdar och värdinnor och vi söker också medlemmar som gillar mat och som kan bilda matlag med mera.

Aktuellt under våren
Det som jag och styrelsen nu kommer att fokusera mycket på under våren är flytten av Mötesplats centrum till det nya seniorcenter som är under uppbyggnad i stadshuset. Vi följer ombyggnaden bland annat i Kommunala pensionärsrådet (KPR). Seniorcentret ska stå klart hösten 2019 och ska bli en ny plats att hänga på för Lidingös seniorer. SPF och PRO är också erbjudna att ordna aktiviter i stadshuset och vi håller som bäst på att titta på vad vi kan bidra med.

Styrelsen tar gärna emot förslag på aktiviteter som passar i lite större skala och som inte ryms i vår Stuga.

Leif Fryklund
ordförande

 -------------------------------------------------

KPR, är ett forum för samråd och information mellan Lidingö kommun och pensionärsorganisationerna i kommunen
Kommunala pensionärsrådet (KPR) håller regelbundna möten mellan Lidingöpolitiker, PRO Lidingö och SPF Seniorerna Lidingöskeppet. I KPR får PRO och SPF möjlighet att komma med förslag och synpunkter för sådant som rör Lidingös pensionärer. 

Info från KPR

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.