A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Bra att veta

Hustegaholms sommarkafé

Välkommen till Hustegaholm sommarkafe. Välkommen till oss på Hustegaholm. Här serverar vi gott kaffe, bröd och smörgåsar i en underbart vacker miljö.

Hustegaholms sommarkafé

Här på Hustegaholm har PRO serverat kaffe och allt därtill sedan 70-talet. ”Pensionärsvillan” är en av flera byggnader som ligger i ett underskönt landskap med hästhagar och kolonilotter invid Kyrkvikens vatten.

Från trädgården syns masterna på segelbåtarna som far förbi. Bara fem minuters bilväg från Lidingö centrum hittar vi detta landskap som känns som rena rama landet.

Varje sommar driver PRO och SPFs pensionärer i samarbete med Lidingö stad, kaféverksamhet på Hustegaholm, i den gula pensionärsvillan. Man serverar kaffe/the, gott bröd, sallader, glass och smörgåsar. 

Öppettider
I år öppnar kaféet tisdagen den 11 juni. De första fem veckorna driver SPF serveringen och från och med den 16 juli är det PRO som står för verksamheten fram till och med den 18 augusti som är sista dagen för denna sommar. 

Kaféet är öppet mellan klockan 12.00 -16.00 alla dagar utom måndagar.

L O Eriksson underhåller.

I bland ordnas också underhållning, till exempel brukar L O Eriksson, förhöja stämningen med glad dragspelsmusik och trevliga berättelser. Kaféet är mycket uppskattat och populärt under de cirka tio sommarveckorna det är öppet.

På Hustegaholm finns också, förutom vackra omgivningar att promenera i, en Boulbana. Andra aktiviteter ordnas också av PRO/SPF, till exempel midsommarfirandet, dit alla är välkomna.

  • Buss går till Hustegaholm tisdagar - fredagar under sommaren och kör ända fram till pensionärsvillan. Vid resa från vissa hållplatser måste man ringa 30 min före avgång på telefon 08-39 10 20 och beställa buss. 
  • Två handikapparkering finns nära huset. Det finns också en handikapptoalett i anslutning till kaféet. För övriga gäster finns parkering i anslutning till infarten.
  • En mindre buss kommer att köra mellan busshållplatsen och caféet för de personer som har svårt att gå.

 Tidtabell för bussar till och från Hustegaholm finns på www.lidingo.se

Anita Hitterdahl

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.