A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Bli medlem i PRO

Bli medlem i PRO Märsta!

2019-10-23 I PRO kan du hitta nya gemenskaper och nya vänner när det är dags att lämna arbetslivet och sina forna arbetskamrater.

Vår förening erbjuder en mängd aktiviteter som du kan hitta under flikarna aktiviteter och program. I höstens program presenterar vi det som redan är fastlagt. Vårens program skickas ut till alla medlemmar i januari. Vi annonserar under Föreningsnytt i Sigtunabygden om kommande arrangemang. Men är det aktuellt använder vi också e-post till dem som uppgett mailadress.

Som medlem får du tidningen PRO-pensionären som utkommer 9 gånger per år.  I medlemsavgiften ingår också en olycksfallsförsäkring som gäller vid PRO-arrangemang eller när man är på väg till eller ifrån ett PRO-arrangemang.

Som medlem kan du studera med PRO-rabatt vid PROs Folkhögskola i Gysinge. Du har även tillgång till kostnadsfri IT-support varje vardag mellan kl. 08.00 – 18.00. ”PRO mervärde ger dig” också förmåner och erbjudande inom många områden.

Genom att anmäla dig som medlem accepterar du att ingå i PRO centrala data-  baserade medlemsregister. Det används av PRO internt och säljs inte vidare till andra.

Information och inbetalningskort kommer från PRO centralt när du har skickat in din anmälan. Anmälan kan göras på PRO:s hemsida www.pro.se eller till oss i Märsta.

Välkommen till PRO Märsta hälsar styrelsen

(medlemsansvarig), tel. 08 591 144 11,

e-mail: barbro.persson44[at]bredband.net.                   

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.