A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om föreningen

Ordförande har ordet

Hej alla medlemmar i PRO Sofia!


Nu har vi lagt 2019 års midsommar och högsommar bakom oss. Hoppas du haft en fin och avkopplande sommar, om det var just avkoppling du ville ha. Jag har träffat flera av er hos Kajsas i Parken på fikatisdagarna under sommaren. Jag har också träffat några på Skansen under de blå måndagskvällarna som bjudit på jazz i olika former. Det är roligt att träffa vänner oförhappandes på stan, eller hur? Det känns som att Stockholm inte är en sådan stor stad, trots allt. Eller är det så att just vi PRO:are är extra aktiva och rör oss ute på stan för att uppleva saker och ting? Det kan ju vara avkopplande det också, eller hur?

PRO Sofias styrelse ser fram emot att träffa så många medlemmar som möjligt under höstens aktiviteter. Antingen det är på medlemsmötena andra tisdagen varje månad, med start den 10 september då gruppen New Generation rockar loss, eller vid våra mer sportsliga aktiviteter eller kulturella sådana. Du är alltid välkommen!

PRO Sofia ansvarar för några, som vi hoppas, intressanta aktiviteter under hösten: 26 september visning av Stadshuset, 3-4 oktober besök i Mariehamn med fokus på Sveriges och Finlands långvariga relation och hur FN bidrog till att lösa Ålandsfrågan, 9 oktober visning av Gamla Riksarkivet på Riddarholmen, 6 november visning av Stuckatören Axel Notinisvåning, 8 november besök i Karlstad med visning av Lars Lerins konsthall Sandgrund. 

Hoppas några av aktiviteterna passar dig! Du finner hela höstens program på PRO Sofias hemsida. Du får också hem programmet i brevlådan runt den 22-23 augusti beroende hur postgången funkar.

När jag skriver dessa rader är vi inne i augusti. Vad betyder augusti för dig? Är det kräftmånaden, surströmmingsmånaden, skördemånaden, svampmånaden, månaden när sommarledigheten tar slut och vardagen tar vid, eller vad? För mig är det nog allt, förutom möjligtvis surströmmingen. Men jag åt surströmmingstapas i Härnösand på Höga kusten dit PRO hade en resa i juni. En uppskattad resa som vi kanske gör om nästa sommar, om intresse finns.

Apropå intresse, PRO Sofias styrelse tar tacksamt och gärna emot förslag på program och aktiviteter som du tycker vi ska göra. Det är ju vi medlemmar som tillsammans gör PRO till vad det är. Det kommer Leni Björklund, ordförande i PRO:s Samorganisation i Stockholm, att berätta mer om på medlemsmötet den 12 november. 

Hoppas vi ses och hörs!

Allt gott,
Berith Granath
Ordförande PRO Sofia

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.