A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Kultur Stockholm!
Medlemsmöten, föreläsningar, kulturprogram, studiebesök – ja, det mesta som har med kultur och samhälle att göra kan du ta del av genom att vara med i PRO Kultur. Tack vare ett nära samarbete med ABF Stockholm kan vi erbjuda många fina program med några av Sveriges förnämsta kulturpersoner, journalister och forskare. Här kan du ta del av höstens spännande program. OBS Skådespelarsamtalet  med Sharon Dyall är flyttat till 2 december kl 14.

Höstprogrammet 2019 hittar du här (i pdf-format) 

Vill du bli medlem?
Anmäl dig då till Agneta Charpentier: agneta.charp@telia.com eller 070-603 42 51. Vi behöver uppgifter om namn, adress, födelsenummer, telefonnummer och e-postadress. Medlemsavgiften är 310 kr. Om du redan är medlem i en annan PRO-förening är avgiften 60 kr. OBS! vänta på inbetalningskort från PRO-förbundet!

Ibland får vi specialerbjudanden om olika kulturarrangemang som vi snabbt vill kunna skicka ut till er. Det händer också att det av olika anledningar blir ändringar i det fastlagda programmet och då vill vi kunna meddela det snarast. Har du ännu inte meddelat oss din mejladress skicka ett mejl till agneta.charp@telia.com.

 

 

 

Läs en fyllig redogörelse om allt intressant PRO Kultur gjorde 2017 här

Läs en fyllig redogörelse om allt intressant PRO Kultur gjorde 2016 här

Läs en fyllig redogörelse om allt intressant PRO Kultur gjorde 2015 här

Aktuellt från Kultur

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.