A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 Läs här PRO-TYRESÖ:s tidning FÖRENINGSNYTT

Vill du ha större text: Tryck Ctrl+ (kan göras flera gånger). 
Återgå med Ctrl 0 (noll)


Senast ändrad 2018-06-07


Anmäl när du byter adress

För att få hem PRO-tidningen och annan post från PRO måste vi ha rätt adress till dig som medlem
.Läs mer


Inlägg i debatten om äldreomsorgsfrågan i Tyresö och nedläggningen av Björkbackens äldreboende.

Följande inlägg rörande äldreomsorgsfrågan och nedläggningen av Björkbackens äldreboende i Tyresö är skrivet av Anders Alvarsson Docent (samhällsplanerare, stadsplanerare, ekonom).
Läs hela artikeln här


Tips på sommaraktiviteter

Läs mer


Höstsoaré den 20 september

Mera information om denna trevliga aktivitet kommer du även att kunna läsa om i nästa nummer av PRO tidningen som utkommer den 4 september.
Läs mer


Öppet hus Hörselskadades förening (HRF) Haninge-Tyresö

Tider, läs mer


Syn- eller hörselinstruktör i Tyresö kommun

För dig som har fått försämrad syn eller hörsel så har Tyresö kommun en syn- och hörselinstruktör som heter Rickard Lundby.
Läs mer


Jämförelse äldreomsorg Nacka-Tyresö

Ganska stora skillnader när man jämför de båda kommunerna. Nacka satsar betydligt mer på äldreomsorgen jämfört med Tyresö. 

Nacka kommun
Läs mer

Tyresö kommun
Läs mer


Pensionärsrabatter i Tyresö och Trollbäcken

Flera företag i Tyresö centrum och Trollbäcken lämnar pensionärsrabatter vissa tider och vissa dagar. Var beredd att visa medlemskort!

Läs här vilka företag som lämnar rabatt


Bouletävling

Inbjudan till 4:de RimBoulen 2018. PRO i Rimbo har startat RimBoulen för att vitalisera boulespoten i Roslagen och få i gång ett utbyte över länsgränsen. Tävlingen spelas alltid sista lördagen i augusti. Låter det intressant?Läs mer


Efterlysning!

Vill du bli min medhjälpare? Sedan något år har PRO Riks ett nytt medlemsregister kallat Hjördis. I varje lokalförening, som i till exempel PRO Tyresö, bör det vara två personer som kan detta system. Om du har viss datorvana och vill lära dig något nytt, ta då gärna kontakt med mig, Berit Holm, tel. 0723-30 87 57 registrator i PRO Tyresö, så blir jag glad. Vi behöver dig!


Tyresöradion

Lyssna på PRo-nytt i Tyresöradio 91,4. Gör följande om du har tillgång till internet: 
Logga in på: http://tyresoradion.se. I övre högra hörnet finns en sökruta där du skriver in PRO-nytt. Tryck på Sök och välj sedan vilket av programmen du vill lyssna på. Har du inte tillgång till inernet. Ställ in radions FM-kanal på 91,4 där det dgnet runt rullar en slinga med aktuella program, bland annat senaste PRO-nytt, om det finns inlagt i slingan.


Teaterbiljetter

Välkommen att boka teaterbiljetter till Stadsteatern! Du får 20 procent på ordinarie pris. Läs mer


Facebook-grupp "Äldreuppropet i Tyresö"

Här kan pensionärer, blivande pensionärer och anhöriga yttra sig om äldreomsorgen, när det gäller boende, vård och förebyggande friskvård. Läs mer


Om våra studiecirklar i PRO Tyresö

Här kan man välja att delta i allt ifrån hantverkcirklar, litteratur, konst, mm, ur det variationsrika utbudet som finns. Eller varför inte komma till "Pratkaféet/Handarbetskaféet", Sikvägen 14, med eller utan handarbete, ta en fika, prata och umgås med andra trevliga PRO:are. Vi ses i lokalen varje fredag kl. 10.00-12.00 med start den 15 september. Kaffe och bröd kostar 20 kr.Läs mer 


"Artister" till Pub-eftermiddag

Någon som kan sjunga, spela, läsa eller berätta något. Det finns många dolda talanger
Läs mer


Trygghet genom ett telefonsamtal

Pensionärsföreningarna PRO och SPF i Tyresö vänder oss tillsammans med Väntjänst till dig som är ensamstående pensionär i Tyresö och som skulle känna det tryggt om vi varje dag vakar över att du befinner dig väl och påkallar hjälp om det skulle behövas.
Läs mer


Utdelning av Föreningsnytt

Vi har ett antal flitiga tidningsutdelare, som 4 gånger om året ställer upp och bär ut Föreningsnytt till PROs medlemmar, men ser gärna fler som kan ställa upp. Intresserad?
Läs mer


 

 

 

 

Aktuellt från Tyresö

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.