A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

En förening för gemenskap

 Aktiviteter i gemenskap

Genom olika aktiviteter som resor, kulturupplevelser, studier och tematräffar vill vi våra  medlemmar möjlighet att öka sin livskvalitet och få möjlighet att odla sina intressen. Men även att berika det sociala livet genom att ge möjligheter att under trivsamma former träffa andra medlemmar

Här kan du läsa mer om meningen med föreningen

 

Aktuellt från Gustavsberg - Ingarö

 • Cirkelpresentation

  2018-09-13 Medlemsmötet innebar att de närvarande medlemmarna fick information om de studiecirklar som startar i höst. De fick även kunskap om utflykter och om arbetet i det Kommunala Pensionärsrådet (KPR).

  Läs mer
 • Mot yttre havsbandet

  2018-09-02 Det blev en fin utflykt med fullsatt båt. Att gå iland på Tärnskär visade sig omöjligt den här dagen. Men vår duktiga skeppare Göran Sjödin var sin vanligt duktig på att hitta alternativ. Den här gången blev det Hästskär. Och som vanligt gav han oss mycket intressanta både fakta och myter från skärgården. Han var otroligt intressant att lyssna på.

  Läs mer
 • Valet intressant

  2018-08-30 Publiken fick ställa frågor som förmedlades av moderatorn Carl Fridh. Det blev både fråga-svar och ja-nej vilket gav omväxling på utfrågningen. Det verkade som alla ville utveckla äldreomsorgen likadant. Det går inte att undvika då mycket är. reglerat i lagar och författningar. Det som kan variera är mängd och takten av det som skall genomföras.

  Läs mer
 • Sol på Södersved

  2018-08-17 Efter flera år med regn så sken solen då cirka 40 PRO-are samlades till den traditionsenliga samlingen inför höstens verksamhet.

  Läs mer
 • Populära jazzmusiker

  2018-08-05 PRO jazz har blivit en grupp som efterfrågas för konserter mer och mer. Inte så mycket inom pensionärsföreningarna som vid andra arrangemang. De kommer bland annat att delta på Fåfängan i Nyköping. För information http://www.fafangan.com/program-tictail.php

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.