A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gustavsberg - Ingarö

 • Utfrågning av politiker

  2019-05-09 Det blev få men intressanta frågor och många medlemmar som var med när ordföranden i Vård- och Omsorgsnämnden presenterade sig och fick svara på några frågor från publiken.

  Läs mer
 • Vård av anhörig

  2019-04-11 Ann-Kristin Nyström är fysioterapeut och ergonom och berättade om ett problem inte många tänker på. Det är den belastning på psyke och kropp det innebär att helt plötsligt dagligen vårda en anhörig i hemmet. Det är första steget och det är att bli medveten. Nu får vi gemensamt i vår förening besluta om hur vi kan gå vidare till en bättre livskvalitet.

  Läs mer
 • Bussutflykt på Ingarö och Gustavsberg

  2019-04-07 PRO:s bussrundtur på Ingarö och i Gustavsberg den 4 april 2019 lockade 48 personer att följa med.

  Läs mer
 • Rivig start på vårterminen

  2019-01-10 Medlemsmötet skulle klara ut om det fanns något intresse för att göra gemensamma resor tillsammans med andra PRO-are. Det intresset fanns och det kan nog blir en grupp som närmare vill titta på en resa till Prag dit 22 personer hade visat intresse. Till Berlin ville nio medlemmar varav tre kunde tänka sig åka tåg.

  Läs mer
 • Lucia med många besökare

  2018-12-13 Vår kör Protonerna och luciatåget som engagerats av Guldkanten skapade ett stämningsfullt Luciafirande på Gustavsgården.

  Läs mer
 • Julbord på Ålands hav

  2018-12-06 Det blev en bekväm välsmakande julbordskryssning för de 39 medlemmar som Irene Tingström kunde räkna in när medlemmar från vår förening gav sig ut på julbordskryssning med Birka Cruise.

  Läs mer
 • Boo PRO 60 år

  2018-12-01 Några medlemmar hade tagit initiativ till en revy som visade en del av vad som hänt under de gångna åren blandat med korta sketcher. Framförallt i danspartierna var det med även medlemmar från vår förening. Samarbete hade det även varit med Gustavsbergs Scenstudio.

  Läs mer
 • Höstmötet

  2018-11-08 Det var ett mycket välbesökt Höstmöte som vår ordförande Christer Hedberg kunde hälsa välkommen till den 8 november 2018. Christer presenterade en del av de intressepolitiska frågorna. I det arbetet har vi även fått stöd av de övriga pensionärsorganisationerna på Värmdö.Budget- och verksamhetsplan antogs av mötet. Efter dessa övergripande beslut informerade Christer om det kommande detaljarbetet i styrelse och arbetsgrupper. Intresse fanns bland annat för en kulturresa till PRO:s egna folkhögskola Gysinge. Valberedningens sammankallande Inga-Lisa Andrée efterlyste fler medlemmar som vill hjälpa till på olika sätt.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.