A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gustavsberg - Ingarö

 • Ängelsberg

  2019-09-14 En vacker septembertisdag begav sig ett 30-tal PRO:are på bussutflykt. Färden gick via Enköping till Ängelsberg i Västmanland. En obetydlig ort kan tyckas men här fanns många intressanta sevärdheter.

  Läs mer
 • I friskhetens tecken

  2019-09-03 Höstens satsning med aktivitetskort och en regelbunden uppmärksamhet genom utlottning ska förhoppningsvis öka motivationen, hoppas Gunilla Holmström och Barbro Biberg. Upptakten på friluftsbadet Södersved blev också synnerligen lyckad. Inte minst med det avslutande gympapasset där alla kämpade på i regnet det också över generationsgränserna. När några ungdomar anslöt sig till passet. Som sig bör bjöds också korv och kaffe. Information om höstens aktiviteter, möten resor och utflykter. Det här måste vi göra om, uttryckte många när upptakten var över.

  Läs mer
 • Utfrågning av politiker

  2019-05-09 Det blev få men intressanta frågor och många medlemmar som var med när ordföranden i Vård- och Omsorgsnämnden presenterade sig och fick svara på några frågor från publiken.

  Läs mer
 • Vård av anhörig

  2019-04-11 Ann-Kristin Nyström är fysioterapeut och ergonom och berättade om ett problem inte många tänker på. Det är den belastning på psyke och kropp det innebär att helt plötsligt dagligen vårda en anhörig i hemmet. Det är första steget och det är att bli medveten. Nu får vi gemensamt i vår förening besluta om hur vi kan gå vidare till en bättre livskvalitet.

  Läs mer
 • Bussutflykt på Ingarö och Gustavsberg

  2019-04-07 PRO:s bussrundtur på Ingarö och i Gustavsberg den 4 april 2019 lockade 48 personer att följa med.

  Läs mer
 • Rivig start på vårterminen

  2019-01-10 Medlemsmötet skulle klara ut om det fanns något intresse för att göra gemensamma resor tillsammans med andra PRO-are. Det intresset fanns och det kan nog blir en grupp som närmare vill titta på en resa till Prag dit 22 personer hade visat intresse. Till Berlin ville nio medlemmar varav tre kunde tänka sig åka tåg.

  Läs mer
 • Lucia med många besökare

  2018-12-13 Vår kör Protonerna och luciatåget som engagerats av Guldkanten skapade ett stämningsfullt Luciafirande på Gustavsgården.

  Läs mer
 • Julbord på Ålands hav

  2018-12-06 Det blev en bekväm välsmakande julbordskryssning för de 39 medlemmar som Irene Tingström kunde räkna in när medlemmar från vår förening gav sig ut på julbordskryssning med Birka Cruise.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.