A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gustavsberg - Ingarö

 • PRO-kören förgyllde annandagen

  2015-12-26 Under ledning av vår körledare Anita Forsgren sjöng kören under gudstjänsten på annandagen i Gustavsbergs kyrka. Trots julen så var det en full kör med alla stämmorna. Men så är det också många som har funnit glädje av att vara med i kören.

  Läs mer
 • Medlemsmöte med Lucia

  2015-12-10 Medlemsmötet innehöll förutom luciatåg även "Musikfrågan" ett inslag där svaren skulle sökas gemensamt vid de olika borden. Ett antal föreningsfunktionärer avtackades det gjordes ett upprop för att vi skulle fortsätta PRO engagemang för sammanboende i särskilt boende.

  Läs mer
 • Steningeresan

  2015-12-01 Steningeresan den 26 november i en fullsatt buss blev uppskattad.

  Läs mer
 • Aktivt möte

  2015-11-13

  Läs mer
 • Bra initiativ

  2015-11-13 Rolando har under en lång tid haft promenader i närmiljön för att både höja pulsen, bränna kalorier och vid en kaffestund fylla på nya. Nu hade han skänkt några tankar till de som kommer ut mer sällan.

  Läs mer
 • Tack för guidning

  2015-11-13 Göran är mycket kunnig i Värmdös både forntida och nuvarande historia. Då han som kommunalråd (S) varit med i stora förändringar i kommunen och verkar känna alla har han både historia och historier att berätta.

  Läs mer
 • Du och centrala Gustavsberg

  2015-11-01 Kommunen bjuder in till arbetsmöte om centrala Gustavsberg. Hur vill du att det skall planeras? Det är viktigt att många synpunkter kommer till planerarnas och politikernas kännedom.

  Läs mer
 • Beslut med förhinder?

  2015-10-31 Våra medlemmar har genom styrelsen lämnat förslag till kommunen om att personligt larm inte skall kosta användaren något. Detta för att de som har det dåligt ställt inte skall tvingas mellan livsnödvändigt larm och andra utgifter. På samma sätt har resonerats när det gäller ett annat förslag om gratis broddar, vilket har blivit vanligt i andra kommuner. Vårt förslag stöddes av andra pensionärsföreningar i Kommunala pensionärsrådet. På kommunfullmäktiges budgetmöte behandlades våra förslag.

  Läs mer
 • Lyckad danspremiär

  2015-10-26 Det är inte så ofta som pensionärerna på Värmdö får prova på att dansa till svängig jazzmusik och på ett riktigt dansgolv och i en lokal med både bra ventilation och bra akustik.

  Läs mer
 • Från mötet den 8 oktober

  2015-10-14 På den här sidan förekommer endast bilder och en kompletterande text. Länk finns till ett mer fullständigt referat.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.