A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gustavsberg - Ingarö

 • Lucia med många besökare

  2018-12-13 Vår kör Protonerna och luciatåget som engagerats av Guldkanten skapade ett stämningsfullt Luciafirande på Gustavsgården.

  Läs mer
 • Julbord på Ålands hav

  2018-12-06 Det blev en bekväm välsmakande julbordskryssning för de 39 medlemmar som Irene Tingström kunde räkna in när medlemmar från vår förening gav sig ut på julbordskryssning med Birka Cruise.

  Läs mer
 • Boo PRO 60 år

  2018-12-01 Några medlemmar hade tagit initiativ till en revy som visade en del av vad som hänt under de gångna åren blandat med korta sketcher. Framförallt i danspartierna var det med även medlemmar från vår förening. Samarbete hade det även varit med Gustavsbergs Scenstudio.

  Läs mer
 • Höstmötet

  2018-11-08 Det var ett mycket välbesökt Höstmöte som vår ordförande Christer Hedberg kunde hälsa välkommen till den 8 november 2018. Christer presenterade en del av de intressepolitiska frågorna. I det arbetet har vi även fått stöd av de övriga pensionärsorganisationerna på Värmdö.Budget- och verksamhetsplan antogs av mötet. Efter dessa övergripande beslut informerade Christer om det kommande detaljarbetet i styrelse och arbetsgrupper. Intresse fanns bland annat för en kulturresa till PRO:s egna folkhögskola Gysinge. Valberedningens sammankallande Inga-Lisa Andrée efterlyste fler medlemmar som vill hjälpa till på olika sätt.

  Läs mer
 • Ett besök i 60-talet

  2018-10-24 Här ovan ser du Villa Strandvik som byggdes som en exklusiv privatvilla i början av 1900-talet. Villan som ritades av Ferdinand Boberg har haft skiftande användning genom åren. Något av detta och andra byggnader berättade Ingvar Pettersson om.

  Läs mer
 • Cirkelpresentation

  2018-09-13 Medlemsmötet innebar att de närvarande medlemmarna fick information om de studiecirklar som startar i höst. De fick även kunskap om utflykter och om arbetet i det Kommunala Pensionärsrådet (KPR).

  Läs mer
 • Mot yttre havsbandet

  2018-09-02 Det blev en fin utflykt med fullsatt båt. Att gå iland på Tärnskär visade sig omöjligt den här dagen. Men vår duktiga skeppare Göran Sjödin var sin vanligt duktig på att hitta alternativ. Den här gången blev det Hästskär. Och som vanligt gav han oss mycket intressanta både fakta och myter från skärgården. Han var otroligt intressant att lyssna på.

  Läs mer
 • Valet intressant

  2018-08-30 Publiken fick ställa frågor som förmedlades av moderatorn Carl Fridh. Det blev både fråga-svar och ja-nej vilket gav omväxling på utfrågningen. Det verkade som alla ville utveckla äldreomsorgen likadant. Det går inte att undvika då mycket är. reglerat i lagar och författningar. Det som kan variera är mängd och takten av det som skall genomföras.

  Läs mer
 • Sol på Södersved

  2018-08-17 Efter flera år med regn så sken solen då cirka 40 PRO-are samlades till den traditionsenliga samlingen inför höstens verksamhet.

  Läs mer
 • Populära jazzmusiker

  2018-08-05 PRO jazz har blivit en grupp som efterfrågas för konserter mer och mer. Inte så mycket inom pensionärsföreningarna som vid andra arrangemang. De kommer bland annat att delta på Fåfängan i Nyköping. För information http://www.fafangan.com/program-tictail.php

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.