A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Höstmötet

Ett förslag till kulturutflykt nästa år finns bland annat vår egen folkhögskola Gysinge. Bilden visar Gysinge herrgård med sina lektionssalar. Ett förslag till kulturutflykt nästa år finns bland annat vår egen folkhögskola Gysinge. Bilden visar Gysinge herrgård med sina lektionssalar.

Det var ett mycket välbesökt Höstmöte som vår ordförande Christer Hedberg kunde hälsa välkommen till den 8 november 2018. Christer presenterade en del av de intressepolitiska frågorna. I det arbetet har vi även fått stöd av de övriga pensionärsorganisationerna på Värmdö.Budget- och verksamhetsplan antogs av mötet. Efter dessa övergripande beslut informerade Christer om det kommande detaljarbetet i styrelse och arbetsgrupper. Intresse fanns bland annat för en kulturresa till PRO:s egna folkhögskola Gysinge. Valberedningens sammankallande Inga-Lisa Andrée efterlyste fler medlemmar som vill hjälpa till på olika sätt.

2018-11-08 Det blev en mycket uppskattad underhållning med Anders Forslund och Lotta Hasselqvist. Mycket varierande tempo och stilar och trevligt sammanhållande prat mellan låtarna. Mötesvärdarnas kaffe och kaka var ett populärt inslag till musik och sång.

Anders och Lotta

Gästframträdande brukar det inte vara men ett uppskattat sådant bjöds vi på av Suzzie Öhlin

Suzzie Öhlin

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.