A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

ÄT LITE OFTARE!

 För att behålla din muskelstyrka och balans är det viktigt att du kombinerar träning med goda matvanor. Om du fördelar måltiderna över dagen blir det lättare att få till ett bra enerigi- och näringsintag. Försök få i dig protein, fett och kolhydrater dagligen. Maten ger kroppen energi samtidigt som den stärker muskler och skelett.

Ät gärna flera lagade måltider per dag. Komplettera med två till tre mellanmål. Gör måltiden till en trevlig stund genom att exempelvis duka och lägga upp fint. Tillaga måltiden tillsammans med någon annan och ät aldrig ensam.

Aktuellt från Gimo

 • Populär grötfest

  2019-01-11 En grötfest är inte bara själva festen. Det är mycket som ska förberedas. Styrelsen samlades kl 10 för att ställa i ordning med bord och stolar i solfjädersform mot scenen. Borden dukas och smyckas med ljus och blomdekora-tioner. Risgrynsgröt, mjölk, skinksmörgås och ostsmörgås köps från köket i Ladan. Allt är laktosfritt.

  Läs mer
 • Äldrebedrägerier

  2018-12-13 De senaste siffrorna från Polismyndigheten visar på att de kriminella har tjänat 100 miljoner kronor på bedrägerier mot äldre de senaste tre månaderna. Här är polisens råd och tips för att överlista bedragarna.

  Läs mer
 • Går det att försäkra sig mot bedrägerier?

  2018-12-05 Konsumenternas försäkringsbyrå deltog den 22 oktober i ett seminarium om bedrägerier mot äldre. Seminariet anordnades av Polisen, Brottsofferjouren, PRO och SPF Seniorerna. Försäkringsbyråns chef Anna-Karin Baltzari Danfors berättade om försäkringsläget efter en så kallad ID-stöld.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 14 november

  2018-11-19 51 medlemmar slöt upp vid PRO Gimo:s medlemsmöte 14 november. Detta var sista mötet på ett tag i Ladan. Nästa år kommer mötena att förläggas till Kvarnen.

  Läs mer
 • Tänk på detta när du skaffar EU-kortet

  2018-11-09 På senare tid har olika webbplatser dykt upp som säljer tjänster liknande de som myndigheter erbjuder gratis. Det har varit trafiktjänster, konsumentvägledning - och nu senast en sida om det europeiska sjukförsäkringskortet - EU-kortet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.